Perspectief in Public Finance 2021

Het derde seminar Perspectief in Public Finance krijgt als thema de professional aan zet

De functie van financials in de publieke sector maakt in allerlei opzichten een snelle groei door.

De context waarin u werkt wordt complexer, de eisen en verantwoordelijkheden groter.

U wordt geacht een breed gekwalificeerde professional te zijn die niet alleen vanuit bedrijfseconomisch perspectief naar de zaken kan kijken, maar die daar ook het gesprek over kan voeren met partners binnen en buiten uw organisatie.

Hoe blijft u als public professional niet alleen bij in uw vakgebied, maar ook relevant en toekomstbestendig?

Vanberkel Professionals en het Zijlstra Center (Vrije Universiteit Amsterdam) organiseren op donderdag 14 oktober 2021 een seminar waarin deze uitdaging centraal staat.

 ''PERSPECTIEF IN PUBLIC FINANCE''

Inspirerende (academische) sprekers informeren u tijdens diverse workshops over de laatste innovaties en trends op het gebied van Public Finance en delen hun visie op de toekomstige public professional.

Tijdens een gezamenlijk diner is er ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan, waarna we afsluiten met een inspirerende plenaire speech en bijzondere spreker!

Programma

THEMA

De exponentialiteit van onstabiliteit in ‘ons nieuwe normaal’. De zoektocht naar zekerheden in een onzekere realiteit.


De professional aan zet

De functie van financials in de publieke sector maakt in allerlei opzichten een snelle groei door. De context waarin je werkt wordt complexer, de eisen en verantwoordelijkheden groter. Je wordt geacht een breed gekwalificeerde professional te zijn die niet alleen vanuit bedrijfseconomisch perspectief naar de zaken kan kijken, maar die daar ook het gesprek over kan voeren met partners binnen en buiten de organisatie. Hoe blijf je als public professional niet alleen bij in het vakgebied, maar ook relevant en toekomstbestendig.

undefined

Prijs

175 euro inclusief BTW

Doelgroep

Controllers, Accountants in business, Overheidsaccountants, Finance professionals in de publieke sector

 

Contact

Vanberkel Academy
+3179 36 00 246

Delen