Data Governance & Rendement op data

Uitgelicht: 3.1 Control & Data in de praktijk: genezen is goed, voorkomen is beter!

COVID-19 tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal en Incompany
Wij bieden onze trainingen aan op de manieren die aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers. Wij volgen de regels voor COVID die door het RIVM zijn opgesteld. 

Tot nader bericht worden onze leerervaringen tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal aangeboden. Wij hebben innovatieve en zeer interactieve digitale werk- en leerbelevingen ontworpen die qua deelnemersbeleving vergelijkbaar zijn als de fysieke leeromgeving. De digitale lesmethoden en technieken bestaan uit een mix van E-learning met topdocenten en werkvormen en interactieve realtime virtuele classroomsessies.

In verband met COVID doen wij tot 30 april 2021 uitsluitend ‘incompany’ leerprogramma’s waarbij wij onze learning architects met u tot een waardevol leerprogramma komen, toegesneden op uw behoeften. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marielle Verkolf.

 

3.1  Control & Data in de praktijk: genezen
       is goed, voorkomen is beter!

In deze praktische training ‘Risk-Control & Data in de praktijk’ nemen we u mee op een praktische reis door desymbiose tussen data en risk control. U ontwikkelt hierbij kennis en vaardigheden om meer uit data te halengedurende alle aspecten van riskcontrol binnen uw organisatie. We laten ook de relatie zien tussen het gebruik van data en het effect op gedrag. Met deze kennis en inzichten krijgt u de competenties om efficiënter en effectiever uw relevante risico’s te identificeren, analyseren, mitigeren en rapporteren met behulp van valuechain mapping, data- en process mining.

Kennisgebied

Risicomanagement & Governance

Bestemd voor

CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

Docent

Arthur Izeboud RA
Klik hier meer informatie over de docenten

Cursusduur

4-8 uur

Prijs

€ 585,00 excl. btw

undefined

Contact

Marielle Verkolf
+316 83 44 04 62

Delen