Expertisecentrum Data organiseert kennissessie RPA

Inspiratiesessie Robotic Process Automation in de Publieke Sector op dinsdag 19 april 2022.

Datum: 19 april
Tijd: 15:30 uur tot 17:00 uur
Locatie: Online
Kosten: Geen

undefined

Ooit weleens gehoord van Robotic Process Automation (RPA) , maar nog niet helemaal bekend met wat het nu precies is en wat je ermee kunt? Dan is dit dé uitgelezen kans om deel te nemen aan onze Inspiratiesessie (RPA) voor de publieke sector.

Sprekers:

Achtergrond
Robotic Process Automation (hierna ‘RPA’) is een technologie die menselijke handelingen simuleert en daarmee manuele handelingen automatiseert. Anders gezegd kan je RPA als een robot zien die op een computer werkt zoals een mens dit doet. Daarmee kan RPA beschouwd worden als een ultieme tool voor gestandaardiseerde processen binnen bedrijven en instanties. Een goed voorbeeld waar RPA voor gebruikt kan worden is bij het facturatieproces voor de verwerking van facturen en betalingen. Andere processen waar RPA op toegepast kan worden zijn o.a. Finance & Accounting, Inkoop & Supply Chain, Payroll, Klantenservice en IT. Daarmee heeft RPA bewezen breder ingezet te kunnen worden dan alleen in de financiële tak van de industrie. Het is simpel gezegd een flexibele tool zolang de aard van het proces gestandaardiseerd is.

Aanmelden
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA) voor jouw organisatie? Meld je dan via onderstaande link kosteloos aan voor de inspiratiesessie RPA.

https://teams.microsoft.com/registration/rAE03dCh0UOu5tZPOmvVVw,HmT7IazTZ0GC8oUsxondvg,SwaZQcnf9E-OnzrR9rVp5Q,cEAFASNoyU2hqDEUT9FloQ,64CACYqNgUCUI4Mbf1d0kw,QfMERPhUPkunyBhqlQj4tg?mode=read&tenantId=dd3401ac-a1d0-43d1-aee6-d64f3a6bd557

Bij vragen over dit event kun je contact opnemen met Naoual Ezzamouri (directeur van Expertisecentrum Data bij Vanberkel Professionals) door te mailen naar: n.ezzamouri@vbprofs.nl of via telefoonnummer 06-13132122.

Vanuit ons Expertisecentrum Data bieden wij opdrachtgevers diverse oplossingen aan voor vraagstukken rondom data. Eén van de oplossingen die wij bieden binnen onze datapropositie is Robotic Process Automation.

 

 

 

 

Contact

Vanberkel Academy
+3179 36 00 246

Delen