Internal Audit & VIC

Uitgelicht: 4.1 Internal Audit: De Customer Journey van de happy auditee 4.2 Basistraining VIC - Verbijzonderde Interne Controle

COVID-19 tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal en Incompany
Wij bieden onze trainingen aan op de manieren die aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers. Wij volgen de regels voor COVID die door het RIVM zijn opgesteld. 

Tot nader bericht worden onze leerervaringen tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal aangeboden. Wij hebben innovatieve en zeer interactieve digitale werk- en leerbelevingen ontworpen die qua deelnemersbeleving vergelijkbaar zijn als de fysieke leeromgeving. De digitale lesmethoden en technieken bestaan uit een mix van E-learning met topdocenten en werkvormen en interactieve realtime virtuele classroomsessies.

In verband met COVID doen wij tot 30 april 2021 uitsluitend ‘incompany’ leerprogramma’s waarbij wij onze learning architects met u tot een waardevol leerprogramma komen, toegesneden op uw behoeften. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marielle Verkolf.

 

4.1 Internal Audit: De Customer Journey van
      de happy auditee

undefined

 

 

 

 

 

 

 

Zou het niet mooi zijn wanneer de directe en indirecte stakeholders Internal Audit op handen dragen en je evalueren met een rapportcijfer 9?

We gaan in deze training aan de slag met verworvenheden uit de positieve psychologie, appreciative Inquiry en het zogenaamde ‘Customer Journey denken’ om met elkaar te ontdekken welke kansen hier voor het grijpen liggen om inderdaad naar de 9 te gaan. Die liggen binnen alle fasen van de ‘Auditee  Journey’ : geschreven ‘en ongeschreven!

In deze training leren wij de (internal) auditors om op een andere manier te kijken naar hun vak en de perceptie van toegevoegde waarde door hun stakeholder.

 • Klantbeleving: wat is dat en wat zijn de mogelijkheden?
 • Touchpoints in kaart brengen en beleving maximaliseren
 • De kunst van het inleven, empathisch vermogen
 • Systemisch kansen voor krachtenveld analyse
 • Van NES naar PES op intermenselijke touchpoints en elektronische communicatie.

undefined

 

 

 

 

Docenten

Arthur A. Izeboud RA
Bert van der Zaag RP
Carole Beelen

Tijdsduur

De duur van de trainingen variëren van 1 tot meerdere dagdelen en kunnen los of in combinatie worden gegeven. Net wat uw organisatie nodig heeft.

 

 

4.2  Basistraining VIC
        Verbijzonderde Interne Controle

In deze praktische training worden de basisprincipes en technieken van de VIC (Verbijzonderde Interne Controle) toegelicht en mee geoefend. Hoe loopt een VIC-proces, welke terminologie wordt gebezigd, hoe maak je een VIC audit plan. Hoe werkt procesgerichte controle en hoe werkt gegevensgerichte controle?

De training vindt plaats aan de hand van een lokaal bestuur-casus.

Kennisgebied

Data en Internal Audit

Bestemd voor

CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

Docent

Ismael El Barzouhi
Klik hier meer informatie over de docenten

Tijdsduur

8-12 uur

 

4.3  Internal Audit: Training Overtuigend en   
        krachtig adviseren voor de financial &
        internal Auditor

Voor de internal audit Profesional die de adviesvaardigheden verder willen verbeteren en hun invloed als adviseur vergroten. De training Adviesvaardigheden kan u helpen om meer inzicht te krijgen in het proces van adviseren maar vooral ook om uw adviesvaardigheden aanzienlijk uit te breiden. De training zal in gaan op de ‘schijf van zeven’ en er wordt ook echt geoefend aan de hand van realistische casu.

undefined

Deze training wordt verzorgd door drs. Sofie Vanlerberghe. Zij heeft een achtergrond in de Socio-Linguïstiek en is als gedragsdocent gespecialiseerd in de begeleiding van financials op gebied van impactvol communiceren, integriteitsmanagement en teamontwikkeling. Achtergronden Sofie:

 • Master Socio-Linguistiek en Literatuur
 • Post-Master Meertalige Bedrijfscommunicatie
 • NBA Gedragstrainer
 • Docent Leadership Development Nyenrode
 • Executive Coaching
 • Verander Expert in organisaties
 • Docent Change Management VIVES België
 • 15 jaar consultancy ervaring
 • Brengt teams en mensen in verbinding

De duur van de trainingen variëren van 1 tot meerdere dagdelen en kunnen los of in combinatie worden gegeven. Net wat uw organisatie nodig heeft.

Doelgroep

Governance, Risk & Compliance Professionals

Tijdsduur

2 aansluitende dagen, 4 dagdelen

 

Contact

Marielle Verkolf
+316 83 44 04 62

Delen