Verandermanagement & Professionalisering

Uitgelicht: 2.1 Training Positieve Psychologie en Verandermanagement 2.2 Hybride incompany training Online Verbindend Communiceren voor Goverance, Risk en Compliance Professionals

 

COVID-19 tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal en Incompany
Wij bieden onze trainingen aan op de manieren die aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers. Wij volgen de regels voor COVID die door het RIVM zijn opgesteld. 

Tot nader bericht worden onze leerervaringen tot 30 april 2021 uitsluitend digitaal aangeboden. Wij hebben innovatieve en zeer interactieve digitale werk- en leerbelevingen ontworpen die qua deelnemersbeleving vergelijkbaar zijn als de fysieke leeromgeving. De digitale lesmethoden en technieken bestaan uit een mix van E-learning met topdocenten en werkvormen en interactieve realtime virtuele classroomsessies.

In verband met COVID doen wij tot 30 april 2021 uitsluitend ‘incompany’ leerprogramma’s waarbij wij onze learning architects met u tot een waardevol leerprogramma komen, toegesneden op uw behoeften. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marielle Verkolf.

 

2.1  Training Positieve Psychologie en  
        Verandermanagement

De verworvenheden uit de Positieve Psychologie zorgen bij verandertrajecten voor betere resultaten dan de (meer) traditionele aanpakken. Deze kenmerken zich immers vaak door het zogeheten ‘tekortkoming-denken’.  Een misschien een nog wel groter voordeel: het verhoogt je Professionele impact en ook het werkgeluk maakt sprongen vooruit!

Gun jezelf dit cadeau en je zult zien dat geen verandertraject meer hetzelfde is.  Daarnaast brengt het je privé ook veel moois. Kortom: een zeer waardevolle training.

Na afloop van de training

  • Heb je theoretische kennis opgedaan van de positieve psychologie en de kansen voor verandertrajecten;
  • Kun je deze kennis vertalen naar toepassingen/interventies in je eigen werkveld;
  • Kun je gebruik maken van positieve gesprekstechnieken;
  • Kun je op een waarderende manier kijken en onderzoeken;
  • Beschikt je over een overzicht van relevante, recente publicaties, filmpjes en websites met interessante informatie over de positieve psychologie.

Tijdens de training gaan we in op de toepassing bij 2 casussen uit de praktijk.

Trainers

Arthur Izeboud RA
drs. Sofie VanIeberghe
Bert van der Zaag RP
Klik hier meer informatie over de docenten

2.2  Verandermanagement: Hybride
        incompany training Online Verbindend
       Communiceren voor Goverance, Risk en
       Compliance Professionals

Het creëren van horizontale en verticale verbinding in je organisatie

undefined

 

 

 

 


De kern van de trainingen Verbindende Communicatie is om open en empathisch te kunnen luisteren en communiceren. Niet alleen naar en met een naaste collega, maar ook binnen een team, andere afdelingen en natuurlijk tijdens gesprekken met klanten. Is verbindend communiceren verweven binnen uw organisatie dan zorgt dat voor harmonie, succesvolle teams, respect van de klant en groei van productiviteit.

Bij de trainingen gebruiken wij de kennis van de grondlegger van geweldloze communicatie, Marshall Rosenberg. Zijn uitgangspunt, verdeeld in 4 stappen, is het brengen van een positieve verandering in hoe je met anderen omgaat, door je eigen gevoelens en behoeften helder te maken. Daarnaast gebruiken we, passend en aanvullend bij alle trainingen, het Verbindende Communicatie spel.

Online verbindend communiceren is vaak nog lastiger dan face-to-face. Door veel te oefenen en een afwisselend aanbod van leerstof, beklijven aangeleerde technieken langer. De E-learning Verbindend Communiceren complementeert de webinars/ live-trainingen Verbindende Communicatie. Door voorafgaand en tussendoor een e-learning te volgen, krijgen deelnemers een goede basis en blijven ze betrokken bij het vervolg van het programma.

Deelnemers gaan zelf online aan de slag met Verbindend Uiten & Luisteren. Door video’s met heldere uitleg, realistische scènes en oefeningen leren ze eerst de 4 basisstappen en verdiepen zich vervolgens verder in de stof. Door het gecombineerde aanbod van de e-learnings, de collectieve trainingen en het spel Verbindend Communiceren worden ze, ook online, een nog betere (business)partner.

Docent

Carole Beelen
Klik hier meer informatie over de docenten

Tijdsduur

De duur van de trainingen variëren van 1 tot meerdere dagdelen en kunnen los of in combinatie worden gegeven. Net wat uw organisatie nodig hee

 

 

 

Contact

Marielle Verkolf
+316 83 44 04 62

Delen