Internal Audit

De zoektocht van internal audit naar meer toegevoegde waarde is uniek voor elke organisatie.

Wij ondersteunen interne auditdiensten bij hun ambitie meer toegevoegde waarde voor hun stakeholders te realiseren. Wij zoeken de ontwikkeling zowel in de professional als de processen en rapportages. Dit doen wij door middel van trainingen, begeleidingstrajecten en onderzoeken.

Uw vraag
De traditionele rol van ‘handhaver’ staat onder druk en steeds meer is er de roep om een onafhankelijke internal auditfunctie die mee bouwt aan de verdere professionalisering van organisaties. Dit stelt hoge eisen aan uw internal auditors en een gestructureerde aanpak.

Ondersteuning Vanberkel Professionals
Onze professionals zijn in staat te anticiperen op veranderende omgevingsfactoren en de vele stakeholders binnen uw organisatie. Naast het uitvoeren van specifieke onderzoeken hebben wij een methode ontwikkeld om verdere ontwikkeling van interne auditdiensten te realiseren.

Onze methode focust zich op de drie kerngebieden:

  • De internal audit professional (kennis, kunde, houding en competenties);
  • De internal audit processen en systemen (efficiency, kwaliteit);
  • De internal audit rapportage en documentatie (inhoud, objectiviteit, toon, toegevoegde waarde, niveau).

Onze toegevoegde waarde
Wij hebben de beschikking over een groot netwerk en diverse tools die u in staat stelt structureel meer toegevoegde waarde voor uw stakeholders te realiseren. Daarnaast zijn wij in staat een projectteam aan te bieden waarbij alle aspecten van organisatieontwikkeling worden ondervangen. 

Deel via

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met: 

Ismael El Barzouhi

Associate Partner