Consulting

Resultaatgerichte financiële adviesdiensten

Onze visie
Wij geven u advies op maat voor al uw financieel economische en beleidsmatige vraagstukken. 
Inmiddels zijn wij alweer een jarenlang betrouwbare partner voor financiële adviezen binnen de diverse overheidslagen. Door onze zeer ruime ervaring in de publieke sector zijn wij in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau meerwaarde te leveren aan uw organisatie. Wij staan voor u klaar met een toegewijd team voor kwalitatief maatwerk.

Onze mensen
Onze mensen vertegenwoordigen waar wij voor staan, namelijk ‘dichtbij met een frisse en deskundige blik’. Onze adviseurs zijn hoogopgeleide financieel specialisten en bestuurskundigen die kwaliteit leveren. Iedereen heeft daarbij zijn eigen expertise, kennis en ervaring. Onze kracht is dat iedereen zijn/haar expertise volledig inzet om samen een sterk resultaat neer te zetten. Vanuit de verschillende invalshoeken leveren wij toegevoegde waarde aan een verdere versterking van de publieke sector. Wij zijn in staat om snel te schakelen zodat we u op korte termijn kunnen voorzien van concrete dienstverlening.

Uw behoefte is bepalend
Uw behoefte aan externe ondersteuning op het gebied van multidisciplinair financieel advies en onderzoek is bepalend voor onze dienstverlening op het gebied van onder meer:

  •         Bedrijfseconomische en financiële vraagstukken;
  •         Financieel economische governance vraagstukken;
  •         Opstellen van financiële prognoses;
  •         (Financieel) risicomanagement en Governance;
  •         Implementatietoetsen;
  •         Risicomodel publieke waarde.

Deskundig advies
Vanberkel Professionals is ontstaan vanuit de behoefte van onze opdrachtgevers aan onafhankelijk, onpartijdig en gedegen advies, waarbij deskundigheid en veranderkunde hand in hand gaan.

Onze adviseurs onderscheiden zich van traditionele adviseurs door toekomstgericht en ambitiegedreven te werken volgens de principes van ‘appreciative inquiry’: waarderend onderzoek. De toegevoegde waarde van Vanberkel Professionals zit in persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en het leveren van maatwerk. Wij vertrekken hierbij vanuit onder andere:

  •         De mogelijkheden van de organisatie, niet vanuit de problemen;
  •         Het beste uit de mensen halen;
  •         Praktisch, stimulerend en ondersteunend advies.
Deel via