Data Governance (Rendement op data)

Bij ons staat het rendement op data centraal; van ruwe data tot en met uitvoering van besluitenvorming op basis van data

Beschikbare data leidt niet per definitie tot inzicht, goede besluitvorming en uitvoering na besluitvorming. Menselijke factoren, zoals houding en motivatie, zijn mede bepalend of de beschikbare data leidt tot het gewenste inzicht en uiteindelijk goede uitvoering in de vorm van ‘PDCA: Plan, Do Check & Act’. De zoektocht naar het gewenste niveau van rendement op data vereist een gestructureerde benadering.

Uw vraag

Uw spreekwoordelijke reis naar inzicht via data en informatie staat bij ons centraal. Wij verbinden de data-kant met de gedragskant om uw rendement op data te maximaliseren. Vanuit deze symbiose ontstaat inzicht en het fundament voor goede besluitvorming en uitvoering na besluitvorming. Onze filosofie op data omschrijven wij als ‘Rendement op Data’ (RoD).

Ondersteuning Vanberkel Professionals

Het proces naar RoD moet zoveel mogelijke worden geobjectiveerd door methoden toe te passen als ‘value chain mapping’ en de zoektocht naar de ‘echte’ KPI’s. Daarnaast maken wij onderscheid tussen data met een retrospectief en data met een prospectief karakter.

Relevante data en informatie leidt niet per definitie tot het gewenste inzicht, goede besluitvorming en uitvoering door belanghebbenden. Vele menselijke factoren zijn hier debet aan. Wij coachen uw medewerkers, om uw rendement op data te maximaliseren.

Onze toegevoegde waarde

Wij ondersteunen u bij het verhogen van uw RoD: zowel vanuit de data- als de gedragskant. Met ons:

  • Heeft u de beschikking over experts die u kunnen begeleiden bij zowel de ‘harde’ data-kant als de gedragskant;
  • Heeft de beschikking over de nieuwste inzichten op het gebied van data & process mining;
  • Heeft u een partner die uw reis van ‘thought to finish’.

Contact

undefined

Arthur Izeboud
Business Director
a.izeboud@vbprofs.nl
+316 46 00 32 25

Linkedin Arthur Izeboud

Delen