Legal

Stijgende vraag naar juridische professionals.

Door wijzigingen in wet- en regelgeving, bezuinigingen en de toenemende druk op de arbeidsmarkt stijgt de vraag naar juridische professionals binnen de Rijksoverheid. Daarnaast wordt wet- en regelgeving steeds complexer. Dit vraagt gekwalificeerde juridische ondersteuning.

Uw vraag

De praktijk leert dat het werk als jurist veelal een kwestie is van enerzijds beantwoording van complexe juridische vraagstukken en anderzijds in een kort tijdsbestek het beoordelen en afhandelen van een groot volume aan dossiers. Bij eerstgenoemde wordt een specifieke kennisbehoefte gevraagd welke niet altijd op de juridische afdeling aanwezig is. Bij laatstgenoemde gaat het om in korte tijd opschalen naar het gewenste aantal uitvoerende juristen.

Ondersteuning Vanberkel Professionals

Vanberkel Professionals ondersteunt u graag bij het invullen van tijdelijke juridische invulling binnen de Rijksoverheid. De inzetbaarheid van onze juristen varieert van junior tot senior+ niveau. Van bestuursrechtjuristen tot privacy consultants, wij zijn van alle markten thuis. Dit kan op projectbasis (voor bijvoorbeeld het behandelen van losse vraagstukken) of voor een langere periode van ondersteuning in het team, door inzet van onze interim professional.

Onze toegevoegde waarde

Wij zijn al jaren de trotse partner voor de gehele Rijksoverheid en hebben hier dan ook een mooie positie verworven als het gaat om (juridische) inhuur. Aangezien wij al jarenlang uitsluitend (legal) professionals bemiddelen binnen de Rijksoverheid weten wij van het reilen en zeilen. Vanberkel Professionals beschikt over een groot netwerk van juristen die bewust voor ons hebben gekozen. Dit garandeert de exclusiviteit van hoogwaardige juristen in een schaarse markt.

Contact

undefined

Chieneke Koopman
Business Manager Legal
c.koopman@vbprofs.nl
+316 57 67 15 16

LinkedIn Chieneke Koopman