Legal

Door wijzigingen in wet- en regelgeving, bezuinigingen en de toenemende druk op de arbeidsmarkt stijgt de vraag naar juridische professionals binnen de Rijksoverheid.

Wet- en regelgeving wordt steeds complexer.
Dit vraagt ​​om gekwalificeerde juridische ondersteuning.
Kijk op onze website www.werkenbijvbprofs.nl naar onze Legal vacatures.

Uw vraag
De praktijk leert dat het werk als jurist een kwestie is van enerzijds beantwoording ​​van complexe juridische vraagstukken en anderzijds in een kort tijdsbestek het beoordelen en afhandelen van een groot volume aan dossiers. Bij eerstgenoemde wordt een specifieke kennisbehoefte gevraagd welke niet altijd op de juridische afdeling aanwezig is. Bij het laatstgenoemde gaat het om in korte tijd opschalen naar het gewenste aantal uitvoerende juristen.

Ondersteuning Vanberkel Professionals
Vanberkel Professionals ondersteunt u graag bij het invullen van tijdelijke juridische ondersteuning binnen de Rijksoverheid. De inzetbaarheid van onze juristen varieert van junior tot senior+ niveau. Van bestuursrechtjuristen tot privacy consultants, wij zijn van alle markten thuis. Dit kan op projectbasis (voor bijvoorbeeld het behandelen van losse vraagstukken) of voor een langdurige periode van ondersteuning in het team, door inzet van onze interim professional. 

Onze toegevoegde waarde
Wij zijn al jaren de trotse partner voor de gehele Rijksoverheid en hebben hier dan ook een mooie positie opgebouwd als het gaat om (juridische) inhuur. Aangezien wij al uitsluitend (Legal) professionals bemiddelen binnen de Rijksoverheid weten wij van het reilen en zeilen. Vanberkel Professionals beschikt over een groot netwerk van juristen die bewust voor ons hebben gekozen. 
Dit garandeert de exclusiviteit van de beste juristen in een schaarse markt.

 

Binnen onze dienstverlening Legal werken we nauw samen met  Vijverberg Interim Juristen.

Deel via

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Chieneke Koopman

Business Manager Juridisch