Expertisecentrum Data

Diverse oplossingen voor vraagstukken rondom data.

Vanuit het expertisecentrum Data bieden wij onze opdrachtgevers diverse oplossingen aan voor vraagstukken rondom data. Het doel van het Expertisecentrum Data is om organisaties uit de publieke sector te helpen om zoveel mogelijk waarde uit hun Data te halen. Door onze jarenlange, ruime ervaring in de publieke sector en in finance begrijpen wij maatschappelijke vraagstukken goed en daardoor kunnen we gericht data requirements ophalen, data analyses doen, dashboards maken en advies uitbrengen.

Met de inzet van professionals faciliteren wij onze opdrachtgevers volledig bij hun rendement op datatraject; organisaties worden daarin volledig ontzorgd. Binnen Vanberkel Professionals hebben wij alle expertise in huis om een datatraject van a tot z te kunnen begeleiden. Zo hebben we bijvoorbeeld data consultants in ons team die de informatiebehoefte van managers kunnen achterhalen, clusteren én vertalen naar een dashboard. Dit op basis van relevante data.

Daarnaast werken er data analisten in ons Expertisecentrum die gedreven zijn op het gebied van Business Intelligence en ruime ervaring hebben met zowel BI tooling als Power BI. Tot slot hebben we ook Data Scientisten in huis. Zij zijn statistisch goed onderlegd en kunnen programmeren in bekende programmeertalen als R & Python. Op die manier kan een Data Scientist op basis van data uit het verleden een trendanalyse maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien hoe de productie er de komende jaren gaat uitzien of hoe de kosten zich gaan ontwikkelen.

Vanuit Expertisecentrum Data leveren we de volgende dienstverlening:

  • Het bouwen van Dashboards met de BI tool Power BI;
  • Trainingen op het gebied van Data (Excel, Power Pivot, Power Query, Power BI, Process Mining, RPA, Data & Gedrag);
  • Het bouwen van Dashboards met de BI tool Power BI;
  • Het opleiden van medewerkers (beleidsmedewerkers) in het interpreten van informatie uit de dashboards om daarmee datagedreven te kunnen werken;
  • Het begeleiden en coachen van organisaties op het gebied van datagedreven werken. 

undefined

Download hier de flyer.

Deel via

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met onze directeur.

Naoual Ezzamouri

Directeur