Terugkijkend op het eerste kwartaal 2015

14 april 2015

Het eerste kwartaal van 2015 kunnen we met een voldaan gevoel achter ons laten.

In kwantitatieve zin spreken de cijfers voor zich met een stijging van 39% meer opdrachten en de daarbij behorende omzet ten opzichte van de vergelijkbare periode in 2014. In kwalitatieve zin hebben we het echte verschil gemaakt ten opzichte van één jaar geleden.

Sinds begin januari 2015 is onze nieuwe website live en hebben we ook andere websitetools ingezet om onze dienstverlening beter over de bühne te krijgen. Dit heeft al geresulteerd in een stijging van het aantal adviseringsverzoeken vanuit opdrachtgevers. Hierdoor zie je dat het niveau van opdrachten aan het stijgen is en ook de opdrachtenportefeuille een evenwichtiger beeld geeft over onze focusgebieden binnen de publieke sector.

In het eerste kwartaal hebben we ook een medewerkerstevredenheidsmonitor extern laten uitvoeren. De uitkomsten hiervan stemmen ons heel positief daar de professionals graag bij ons werken en met name de cultuur, de openheid en de inhoud van het werk waarderen.

De uitdaging voor het huidige kwartaal en de kwartalen daarna is om de groei voldoende te borgen met nieuw aan te trekken professionals en de huidige lijn te continueren.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen