Een bijzondere week

23 januari 2015

De veelheid aan activiteiten kan soms stress opleveren en soms ook energie. Het laatste is deze week bij mij absoluut het geval. De achtergrond hiervan is hetgeen waar ik me allemaal mee bezig heb mogen houden. Van commercie, naar focus tot inhoud.

Vorige week ben ik gestart met een bijna fulltime opdracht voor de komende periode. Dit was na enige tijd wel weer even wennen maar na deze tweede week is het eigenlijk wel hartstikke leuk en kijk ik met plezier naar de komende weken.

Deze week ook de ontwikkelingen aangaande de fiscaliteiten 2015 uitgewerkt ten aanzien van de vennootschapsbelasting, horizontaal toezicht en BTW in het sociale domein. Wat gaat dit een impact hebben voor veel van onze opdrachtgevers. Hierover deze week al meerdere gesprekken gehad en ook al een inspirerende presentatie. Op korte termijn zullen we hierover nader berichten.

Met Alex van Groningen hebben we public finance 2014 geëvalueerd en besloten ook in 2015 verder te gaan met public finance. Het thema van 2015 past heel goed bij wie we als Vanberkel Professionals zijn.

We hebben ook om tafel gezeten bij de rijksoverheid en gesproken over aanbestedingstrajecten in de komende jaren. Het is goed om te zien dat de ontwikkelingen ook hier verder gaan en er nagedacht wordt over nieuwe vormen van contractering.

Binnen Vanberkel Professionals zijn deze week de focusoverleggen geweest voor lokaal bestuur en rijksoverheid. Dit zijn overleggen waar de business en de professionals samen komen om te brainen over de dienstverlening de komende periode.

Ten slotte merken we dat het live gaan van de website veel traffic oplevert vanuit professionals die bij ons willen werken en opdrachtgevers die met ons in gesprek gaan.

Oftewel een bijzondere week .......

Bob van Berkel

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen