Terugblik 2014

1 januari 2015

Vanberkel Professionals kijkt terug op een zeer succesvol jaar waarin we vele nieuwe professionals en opdrachtgevers mochten verwelkomen.

Op deze wijze hebben we een overall groei verwezenlijkt van 40 procent. Deze groei was veel groter dan de geprognotiseerde groei van 20 procent.

Deze groei is te danken aan het realiseren van een aantal belangrijke doelstellingen op het gebied van advisering en groei buiten onze auditpropositie. De omzet binnen Lokaal bestuur en Wonen is in 2014 verdubbeld ten opzichte van 2013 en de adviesopdrachten in 2014 zijn verdrievoudigd ten opzichte van 2013. Hierdoor is onze auditpropositie minder dan 50 procent geworden van de totaalomzet in 2014

Voor het eerst zijn wij als partner aanwezig geweest op het congres public finance van Alex van Groningen en merken we dat onze naamsbekendheid buiten de rijksoverheid groeiende is.

In 2014 hebben we niet alles kunnen realiseren en zodoende houden we voor 2015 genoeg te wensen over. Dit is voornamelijk op het gebied van het aantrekken van gekwalificeerde professionals die passen binnen onze organisatie. We gaan ons uiterste best doen hiervoor en verwachten ook in 2015 met 20 procent te groeien.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen