Terugkijkend op de maand mei.

31 mei 2015

Het was een hele rare maand.

De maand mei werd gekenmerkt door heel veel feestdagen. Uiteraard is een vrije dag altijd welkom. Echter hebben we gemerkt dat het deze maand wel extreem was en dat zowel onze professionals alsook onze opdrachtgevers af en toe de dagen kwijt waren.

Het is traditioneel ook de maand waar Vanberkel Professionals veel opdrachten afsluit en er nieuwe opdrachten starten. Desondanks het rare verloop van de maand mei zijn er diverse professionals op nieuwe opdrachten gestart.

Helaas is het Vanberkel Professionals nog onvoldoende gelukt om nieuwe medewerkers aan zich te binden. Naar aanleiding van een aantal berichten op social media staan ervoor de komende weken inmiddels vijf gesprekken gepland. Wij zijn heel tevreden dat zoveel contacten de berichten hebben gedeeld en dat dit mede tot deze vijf gesprekken heeft geleid

Vanuit een aantal opdrachtgevers hebben we begrepen dat er heel wat offertes gepland zijn om uit te sturen in juni. Dus vlak voor de zomer hebben we een enorme piek met aanvragen. Uiteraard zijn deze van harte welkom en gaan we ons uiterste best doen om deze in te vullen met passende kandidaten.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen