Positieve ontwikkelingen

9 december 2016

Vanberkel Professionals heeft na het behalen van de FD Gazellen afgelopen maand twee nieuwe successen behaald.

Over de maand november hebben we in één maand voor het eerst meer dan 1 miljoen aan gefactureerde omzet gerealiseerd. Dit succes is onder andere mogelijk doordat medewerkers steeds vaker kiezen voor Vanberkel Professionals als werkgever. We zijn namelijk door de magische grens van 50 medewerkers in loondienst. Dit is voor ons een magisch aantal daar het ooit de doelstelling was vanuit ons businessplan in 2007.

We zijn heel trots op het behalen van deze resultaten die we als team hebben bereikt.

Na het businessplan in 2007 is er heel veel veranderd en zijn we na 2009 ook gaan flexibiliseren. Deze flexibilisering heeft ons enorm geholpen om de opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn met vakkundige ZZP-ers. Naast de ZZP-ers zijn we ook diverse samenwerkingsverbanden aangegaan met branchegenoten om de continuïteit verder te borgen.

Hoe de dienstverlening van Vanberkel Professionals zich de komende jaren zal ontwikkelen is een leuke uitdaging. De behoefte van de opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving zijn hierin belangrijke factoren. Vanberkel Professionals gaat in ieder geval met veel plezier en focus de komende periode tegemoet. Het wordt periode waarin de professionals en onze opdrachtgevers uiteraard centraal blijven staan.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen