De eerste vier maanden van 2016

1 mei 2016

Het is heel raar, de eerste vier maanden van 2016 zijn alweer voorbij.

Buiten voelt het als begin maart en we hebben nog geen warme dag gehad in 2016. De kalender geeft vandaag wel 1 mei aan. Zodoende leek het ons goed om even terug te blikken op de eerste vier maanden.

Vanberkel Professionals heeft in 2016 een hoge ambitie als het gaat over groei en ontwikkeling. Deze worden continue gemonitord en over de resultaten zijn we meer dan tevreden.

In 2016 hebben we al met 10 medewerkers een arbeidsovereenkomst gesloten voor indiensttreding en hiermee liggen we precies op koers om ons doel te bereiken in 2016. Namelijk een verdubbeling met eigen medewerkers. Over de eerste vier maanden van 2016 liggen we ook voor op onze begrotingsdoelstellingen van 2016.

Ten aanzien van de ontwikkeling in 2016 gaat het ons niet snel genoeg. Afgelopen week is wel de website www.riskvalues.nl live gegaan. Riskvalues is een samenwerkingsverband waarop we op een nieuwe wijze kijken naar risicomanagement. Daarnaast krijgen onze trainingsportefeuille steeds meer body en hebben we mooie resultaten gehaald binnen de brede bedrijfsvoering bij opdrachtgevers in het kader van verbetering in het financieel beheer, interne controle en auditproof. Ten aanzien van de ontwikkeling hadden we echter gehoopt verder te zijn. Zodoende gaan we de komende zorgen dat de opgelopen achterstand wordt in gelopen zodat we na de zomer op koers liggen om onze doelen te bereiken.

Wil jij ook helpen om deze doelen te bereiken in 2016. Solliciteer dan via vragen@vbprofs.nl of neem contact op met onze recruiter Jojanneke Koekman op 06-83170058.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen