Het derde kwartaal bij Vanberkel Professionals

30 september 2016

De zomerperiode wordt heel vaak aangeduid als de komkommertijd. Dit was in 2016 niet van toepassing bij Vanberkel Professionals. Op 1 juli is bij ons het nieuwe interimseizoen begonnen en dat hebben we geweten.

Onze opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat we niks van de komkommertijd hebben gemerkt. Gelukkig waren er voldoende medewerkers aanwezig om alle aanvragen te verwerken. Met de uitkomsten van deze offerten zijn we meer dan tevreden en de resultaten lagen boven onze verwachting.

In het derde kwartaal hebben we ook 13 nieuwe eigen medewerkers mogen verwelkomen bij Vanberkel Professionals. Dit is voor ons heel bijzonder en ligt in lijn met onze groeistrategie in 2016.

Naast het groeien vinden we innoveren en differentiëren ook essentieel om een goed antwoord te bieden in een sterk veranderende markt. Op 1 september hebben we samen met een aantal andere initiatiefnemers Riskvalues gelanceerd. Voor een impressie van de lancering kijk op www.riskvalues.nl. Naast Riskvalues hebben we in september ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Decisive Facts, www.decisivefacts.nl. Beide nieuwe activiteiten passen perfect in de strategie van Vanberkel Professionals als antwoord op de veranderende markt.

Naast de inhoudelijke veranderingen blijven er ook veranderingen plaatsvinden op het gebied van het arbeidsrecht, de fiscaliteiten hieromtrent en ook de bemiddeling van ZZP-ers. In het derde kwartaal hebben we bij Vanberkel Professionals alle actualiteiten op dit gebied bijgehouden. Deze actualiteiten hebben ervoor gezorgd dat we ons associatemodel hebben aangepast en we een nieuw model hebben ontwikkeld. Dit nieuwe model gaan we businesspartner noemen.

Aan het einde van het derde kwartaal zijn we gestart met het opstellen van het strategisch plan 2017-2027. Dit plan wordt in het vierde kwartaal afgerond en vastgesteld.

Met veel enthousiasme zien we het vierde kwartaal van 2016 tegemoet.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen