De kracht van samenwerken en vertrouwen

16 juni 2017

In de media zie je de afgelopen periode veel berichten over wantrouwen en het voorop stellen van het eigen belang.

Dit zie je niet alleen in Nederland bij het formeren van een nieuw kabinet, maar ook in het buitenland bij de verkiezingen in Engeland of in Amerika met Trump. Overigens speelt dit niet in de politiek, maar zie je dit ook bij beroepsgroepen als accountants, bankiers etc.

Bij Vanberkel Professionals hebben we kernwaarden die haaks staan op deze actualiteiten in de media. Wij zijn trots dat we kernwaarden hebben zoals samenwerken en vertrouwen.

Om deze kernwaarden succesvol te laten zijn is het continue investeren in professionals, opdrachtgevers, partners en onze eigen cultuur enorm belangrijk om zaken te realiseren. Wanneer dit lukt als team is iedereen gelukkig.

Deze week is een voortdurend moment van geluk bij Vanberkel Professionals waarin alle puzzelstukjes in elkaar passen en alles lukt. Dit was niet mogelijk geweest zonder intern / extern samen te werken en vertrouwen te hebben. Met als resultaat de meest succesvolle week bij Vanberkel Professionals sinds de oprichting in 2007.

Helaas kunnen we nog niet melden waarover we allemaal zo blij zijn, maar dit positieve gevoel willen we graag alvast met jullie delen en komende weken zullen we hierover nader berichten.

Voor nu een heel fijn weekend.

Vanberkel Professionals

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen