Strategie platform gemeenten

19 mei 2017

Vanberkel Professionals is op 17 en 18 mei 2017 aanwezig geweest op het strategie platform gemeenten.

Bij dit event waren 90 managers en directeuren vanuit de gemeenten in gesprek met een zevental partners. Het strategie platform wat in Rotterdam plaatsvond sloot perfect aan bij de inzichten vanuit Vanberkel Professionals en Riskjourney.


De presentaties op het event hadden namelijk als thema digitalisering, data en ontwikkeling van de professionals. Naast de presentaties hebben we meer dan 50 1 op 1 gesprekken gevoerd. Verder hebben we twee ronde tafels voorgezeten over risicomanagement (Riskjourney) en de invloed van verandering op de werkomgeving. Tenslotte waren we gastheer van meerdere lunch- en dinertafels.

Wat heeft dit voor Vanberkel Professionals en Riskjourney opgeleverd?.

Allereerst een 65-tal nieuwe contacten door heel Nederland waarmee we hele leuke gesprekken hebben gevoerd. Met name Riskjourney had veel aansluiting bij de problematiek van de aanwezigen en onze visie over data, de ontwikkeling van professionals en de Interne controle problematiek / audit readiness sloten goed aan bij de behoeften.

Dit heeft geresulteerd in een 30 tal vervolggesprekken om door te praten over de mogelijkheden voor samenwerking.

Wanneer je hier meer over wilt weten kun je contact opnemen met Eric Buter, Arthur Izeboud, Sebastiaan de Ruiter of Bob van Berkel.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen