ZZP'er aan het woord

29 januari 2018

Samenwerking met Vanberkel Professionals

undefined

Al ruim zes jaar ben ik werkzaam als financial interim professional in de zorg en sociaal domein. In die zes jaar heb ik opdrachten mogen doen voor organisaties zoals gemeente Rotterdam, gemeente Amsterdam en Gemeenschappelijke Regeling Jeugdhulp Rijnmond. Mijn rol binnen die organisaties varieerde van adviseur administratieve organisatie en interne control tot business controller.

Sinds december 2017 ben ik via Vanberkel Professionals aan de slag in de rol van Adviseur Administratieve Organisatie bij de Gemeente Amsterdam. Voor de afdelingen Bodem en Erfpacht & Uitgifte beschrijf ik de administratieve processen. Omdat ik met verschillende mensen continu moet afstemmen, is een dynamische en uitdagende opdracht. Hierbij komen mijn kennis en ervaring goed van pas. Op basis van interviews en relevante documentatie verzamel ik input voor de procesbeschrijvingen. Daarnaast geef ik advies over risico’s en beheersmaatregelen. Een van mijn grootste uitdagingen binnen deze opdracht is overeenstemming bereiken binnen het procesteam, over de procesgang. Wanneer processen niet uitgekristalliseerd zijn, zorg ik ervoor dat alle stakeholders de juiste input leveren. Op deze manier ondersteun ik de teams en management bij het inzichtelijk krijgen van de processen. Een juiste inrichting van het management control systeem zorgt ervoor dat organisaties in control zijn. Een goede balans tussen hard- en soft controls is hierbij van groot belang. Tevens zorg ik voor de borging van de processen in het procesmanagementsysteem (Mavim).

Als ZZP’er zoek ik altijd goede samenwerkingspartners. De deskundigheid, betrokkenheid en professionaliteit van Vanberkel Professionals komt ten goede aan de samenwerking. Wat ik als zeer prettig ervaar is de ruimte en het vertrouwen om op eigen manier invulling te geven aan de opdracht. Daarnaast kan ik altijd rekenen op een team van professionals die mij in complexe situaties kunnen ondersteunen. Ook de betrokkenheid en bereidheid altijd een passende oplossing te zoeken, geven mij een zeer prettig gevoel. Kortom Vanberkel Professionals is voor mij de ideale business partner als zelfstandige professional.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen