Waarom ik voor Vanberkel Professionals koos?

11 februari 2019

Onze collega, Lisa Steenstraten, kijkt terug op haar eerste 4 maanden bij Vanberkel Professionals als Interim Professional. Hieronder, deelt Lisa haar ervaring:

Mijn naam is Lisa Steenstraten. Na enkele jaren als Financial Controller in de consultancy te hebben gewerkt, merkte ik dat een organisatie met een meer persoonlijke benadering beter bij mij paste. Daarnaast wilde ik mijn kennis binnen de publieke sector verder uitbreiden en dus ging ik op zoek naar een bedrijf dat zich op dat vlak had gespecialiseerd en dat tegelijkertijd interne en externe opleidingsmogelijkheden bood. In Vanberkel vond ik een bedrijf dat aan deze wensen voldeed. Na een kennismakingsgesprek waarbij het met name over mij als persoon ging en waarbij echt gevraagd werd wat ík wilde, werd mijn aanvankelijke enthousiasme bevestigd. Na dit gesprek ging het heel snel: een tweede gesprek en ik was al snel echt overtuigd dat dit bedrijf bij mij zou passen. In oktober maakte ik de definitieve overstap.

15 oktober was mijn eerste werkdag. Ik werd verwelkomd door mijn teammanager en HR, wat al meteen een warm gevoel gaf. En met een borrel en het kerstfeest in aantocht direct twee leuke dingen op de planning om ook kennis te maken met mijn andere collega’s. Met name het kerstfeest was daar perfect voor en mijn vrouw en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad.

En ben ik nog steeds enthousiast? Zeker! De persoonlijke benadering vanuit management en directie, de inspanning vanuit Vanberkel om tot een match tussen de opdrachtgever en mijn eigen wensen te komen en de activiteiten om collega’s te leren kennen maken dat ik na vier maanden nog steeds erg blij ben met mijn overstap.

 

Ben jij een financial met ervaring in de publieke sector en zoek jij net als Lisa een werkgever, waar jouw ontwikkeling en een persoonlijke benadering centraal staan? Neem dan snel contact op met ons via recruitment@vbprofs.nl en wie weet, heb jij straks een gesprek met één van onze Resource Managers over de volgende stap in jouw carrière!

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen