De verwachtingen zijn hoog!

21 juni 2019

Na een succesvol event ‘Perspectief in Public Finance’ in 2018 heeft Business Director, Eric Buter, uitgekeken naar die van dit jaar!

Mijn naam is Eric Buter en ik ben werkzaam als Business Director bij Vanberkel Professionals.

Door de goede en strakke organisatie bij binnenkomst werd mij al snel duidelijk dat er sprake zou zijn van een grote opkomst. Dit belooft veel goeds! Gedurende de dag heb ik 2 workshops gevolgd, ‘Data gedreven werken’ en ‘Integriteit binnen organisaties’.

Wat mij bij zal blijven is de ontspannen sfeer, openheid en de interactie. Veel mensen, die ik heb gesproken hebben de onderwerpen ervaren als aanvulling en verbreding van hun inzichten vanuit hun rol binnen de organisatie.

De workshopleiders werden flink uitgedaagd door de deelnemers en hun positieve kritische houding voor wat betreft het onderwerp en de (on)mogelijkheden. Dit ging gepaard met mooie inhoudelijke discussies. 

In de workshops kwam naar voren dat een integrale en organisatie brede invoer van de behandelde thema’s pas echt leidt tot het gewenste effect. Waarbij ‘Inzichten leiden tot gedragsverandering’ en ‘waar je over praat als organisatie/mens, daar ga je ook naar toe!’

Ik kijk terug op een goed verzorgde, gezellige en inspirerende dag, met voldoende ruimte voor in- en ontspanning! Hopelijk volgend jaar weer!

 

Eric Buter

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen