Juist meer contact met elkaar nu!

22 maart 2020

Onze nieuwe Business Manager, Rutger Corvers, kijkt terug op zijn eerste maanden bij Vanberkel Professionals.

Het voornemen was om dit blog twee weken geleden al te schrijven. Het deel waar ik mee zou beginnen zou er natuurlijk hetzelfde uit hebben gezien als nu, het vervolg alleen niet.

Op twee januari ben ik gestart bij Vanberkel als Businessmanager, een keuze waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ondanks dat het in januari en februari erg rustige maanden waren op het vlak van uitvragen bij klanten, vlogen die maanden voorbij. Het activeren van mijn bestaande netwerk, het leggen van nieuwe contacten, het ontmoeten van nieuwe collega’s en klanten. De combinatie van thuiswerken en het regelmatig bezoeken van klanten was een erg prettige afwisseling.

En dan verandert alles ineens compleet, in plaats van een agenda die steeds voller wordt, zie ik (begrijpelijk) steeds meer meetings gecanceld worden door het beruchte Corona virus. En uiteindelijk wordt er vanuit Den Haag besloten om alles stil te leggen, uiteraard ook weer alle begrip voor. Bij klanten worden lopende procedures ingetrokken of on hold gezet, en is het voor iedereen even onduidelijk hoe de toekomst er uit gaat zien.

Mijn voorstel is om die afspraak wel door te laten gaan, sterker nog laten we gewoon nieuwe afspraken inplannen via de vele manieren waarop we met elkaar in verbinding staan, via de webcam het zelfs wat persoonlijker te maken. Op die manier even te vragen “hoe gaat het met je” en “hoe ervaar jij deze periode” en toch even echt met elkaar in contact te zijn.

Ook zorgt deze periode wellicht nieuwe inzichten op hoe we met elkaar dingen kunnen blijven delen, zoals bijvoorbeeld kennis en advies. Ik en al mijn collega’s denken graag mee hoe we in deze tijd elkaar kunnen helpen een basis te leggen voor een nieuwe samenwerking, of een bestaande samenwerking uit te bouwen.

Denk je na dit stukje “ik wil wel eens kennismaken of bijpraten met je”, je kan me bereiken via:

📧: r.corvers@vbprofs.nl/ ✆: 06-57671516

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen