Interview Bertel Geerts

21 april 2021

Iedere maand nemen we een kijkje achter het gezicht van een Interim Professional. Deze keer een interview met Bertel Geerts, sinds februari 2020 in dienst bij Vanberkel Professionals.

Naam: Bertel Geerts

Leeftijd: 45 jaar

Huidige functie: Interim Financial
Project: Momenteel op opdracht als Compliance Adviseur Corona subsidies bij Ministerie van VWS.

Waarom Vanberkel Professionals?


“Ik hoorde goede verhalen van een oud-Deloitte collega die heel positief was over het werken bij Vanberkel Professionals. Het aannametraject ging daarna ook zó soepel en met zoveel vertrouwen! Daarnaast vind ik de sociale uitstraling, de aansprekende klanten en professionele omvang (toen ik erbij kwam ca. 90 medewerkers) positief opvallend.

Welke steekwoorden passen bij de organisatie?

“Groeien - informeel - vlog.”

Van welke werkzaamheden / taken krijg jij energie?

“Van werkzaamheden met een hele hoge nerd factor: accounting vraagstukken, draaitabellen produceren, corrigerende memoriaalboeking opstellen en een maandafsluiting die helemaal rond is en op een grote 0 uitkomt.”

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?

“Inhoudelijk is mijn persoonlijke ambitie dat werken niet als werk voelt. Vanberkel Professionals heeft zulke leuke opdrachtgevers en gave inhuurverzoeken dat dit -tot nu toe- elke keer gelukt is! Als je plezier hebt in je werk, hoef je nooit naar je werk.”

Een persoonlijke anekdote van de Vanberkel werkvloer:

“Op kantoor kwam ik een Vanberkel collega tegen. Hij bleek een goede vriend van mij te kennen. Deze goede vriend en mijn collega hadden in een grijs verleden gezamenlijk een Deloitte-project gedraaid waarbij de beroemde politica Femke Halsema koffie ging halen voor hun. Die goede vriend geeft daar zo hoog over op dat het steeds weer ter tafel komt. Sindsdien vraag ik minimaal 1 keer per week aan m’n maat of Femke Halsema nog koffie is gaan halen voor hem.

Bij de groep ‘Walter’ (een groep collega’s met Walter als leidinggevende) hadden we een collega van ver in de 50. Hij ging een tijdje, omwille het aangaan van een klantrelatie, kosteloos op een project. Later vertelde hij ons dat die gemeente hem intern had aangekondigd als stagiair. Daar hebben we GEZAMENLIJK zó hard om gelachen.


Thuiswerken of op kantoor?

“Ligt eraan wie er op kantoor is hahahahaha. Tóch thuiswerken; ik ben totaal geen ochtendmens. Eerst als een speer met de kinderen naar school, dan als een ‘jekko’ naar kantoor en daar gelijk lastiggevallen worden met spoedjes...eh nee, die dagelijkse race mis ik totaal niet!”

Wat spreekt jou het meeste aan bij van Vanberkel Professionals en waarom?

“De vrijheid die je hier krijgt is onbetaalbaar!”

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou?

“Samen met de Vanberkel collega’s (ook al zitten ze niet direct op dezelfde opdracht) bij de opdrachtgevers werken aan verbetering.”
Welk beroep wilde jij toen je klein was gaan uitoefenen?
“Eerst circusdirecteur, later profvoetballer.”

Vrije tijd:

“Hardlopen, meedoen met ‘Vanberkel Vitaal’, zelf voetballen en voetbaltraining geven. Daarnaast koken, een ‘speciaal biertje’ drinken met vrienden en naar de camping.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
“We lijken soms zo voorzichtig met waar we onze mensen aanbieden. Iets meer bluf en Gochme zou écht wel mogen! Een ‘goede match’ is ook góed, het hoeft niet altijd een 100% match te zijn.”

Lijfspreuk?

“Blijf dicht bij jezelf, focus en denk positief!”

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen