Interview Rachida Sahin

8 december 2021

“Ik vind het belangrijk om het verschil te maken als individu en organisatie, dat doe je met daadkracht. Vanberkel Professionals is daadkrachtig.”

Naam: Rachida Sahin

Leeftijd: 44 jaar

Huidige functie en project: Teamleider control bij de Nationaal Coördinator Groningen

Waarom Vanberkel Professionals?
Vanberkel Professionals is een organisatie die de ontwikkeling en groei van de medewerker centraal stelt. Daarnaast richt Vanberkel Professionals zich op een aantal zeer interessante segmenten binnen het publieke domein. Dáárom Vanberkel Professionals.

Is het werken bij Vanberkel Professionals wat je ervan had verwacht?
Absoluut! Mijn verwachtingen waren in lijn met de uitkomsten die ik nu ervaar. Ik ben op een leuke opdracht tewerkgesteld die goed matcht met mijn ontwikkeling én er zijn voldoende trainingen en opleidingen. Daarnaast is er ook ruimte voor leuke activiteiten zoals de inzet voor NL Cares en andere uitstapjes die we als complete organisatie met elkaar maken.

Hoe ervaar je de cultuur van Vanberkel Professionals?
Informeel, open en sociaal. Je kunt laagdrempelig contact zoeken en de bereidheid elkaar te helpen leeft bij iedereen; professionaliteit wordt hierbij voorop gezet. Ook zijn er veel sociale activiteiten waarbij je kunt aansluiten zoals bijvoorbeeld ‘Vanberkel Vitaal’ waar we met elkaar zorgdragen voor een gezonde en sportieve werkomgeving.

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?
Door mij een uitdagende opdracht te bieden en mijzelf te blijven ontwikkelen met een passend opleidingsplan.

Thuiswerken of liever op kantoor?
Het liefst een evenwichtige mix tussen beide. 

Je leukste Vanberkel collega:
Gelukkig heb ik meerdere leuke collega’s. Het zijn er echt teveel om op te noemen!  

Wat is typisch ‘Vanberkel Professionals’ en waarom spreekt dat je aan?
Vanberkel is daadkrachtig. De daadkracht waarmee je als organisatie én professional het verschil maakt spreekt mij het meeste aan. Ik vind het belangrijk om het verschil te kunnen maken, als individu en als organisatie.  

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou?
Het werken aan ambities staat voor mij gelijk aan groeien. Groeien als professional, maar ook als mens. Het feit dat je deze ontwikkeling ‘samen’ met anderen mag doormaken maakt deze groei nog interessanter omdat anderen jou kunnen stimuleren dit nóg beter te doen en je sámen kunt terugkijken op een mooi resultaat.

Waar heb je ooit vreselijk om gelachen op de werkvloer?
Dat vind ik momenteel heel lastig te beantwoorden. Ik heb zojuist mijn collega  bij de NCG verloren aan een verschrikkelijke ziekte….eerlijk gezegd zou ik deze vraag daarom nu graag even overslaan.

Wie is jouw superheld?
Mijn superhelden zijn mijn ouders. Zij hebben mij altijd gestimuleerd het beste uit mezelf te halen en mijn ambities en dromen waar te maken.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Voor heel veel dingen eigenlijk, maar een goede haring met ui zéker!

Je ambities:
Blijven groeien als professional en als mens.

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
Blijf bij de kernwaarden van Vanberkel Professionals en dat wat het nog meer ‘groot’ -en daarmee bedoel ik eigenlijk succesvol- heeft gemaakt.

Lijfspreuk?
“Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.”

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen