Interview met Laila Aazouz

18 februari 2021

Iedere maand nemen we een kijkje achter het gezicht van een Interim Professional. Deze keer een interview met Laila Aazouz, sinds april 2020 in dienst bij Vanberkel Professionals.

Naam: Laila Aazouz

Leeftijd: 28 jaar

Huidige functie: Subsidiebeoordelaar
Project:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 

Waarom Vanberkel Professionals?

“Naast het uitbreiden van mijn huidige kennis en ervaring binnen de publieke sector, spreekt de prettige en open bedrijfscultuur mij enorm aan. Daarnaast zijn de uitgebreide mogelijkheden tot zelfontplooiing bij Vanberkel Professionals voor mij reden geweest om heel bewust voor Vanberkel Professionals te kiezen.”

 

Welke steekwoorden passen bij de organisatie?
“Transparantie, ontwikkeling, uitdaging en diversiteit.”

 

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?

“Binnen Vanberkel Professionals werken we met een Persoonlijk Carrière Plan, waarbij je samen met je direct leidinggevende nadenkt over je ontwikkelpunten en doelen. Ook bestaan er mogelijkheden tot het volgen van interne en externe opleidingen. Daarnaast houdt Vanberkel Professionals bij het zoeken van een opdracht rekening met persoonlijke interesses en ambities.”

 

Een persoonlijke anekdote van de Vanberkel Professionals werkvloer:

“Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress. Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie.”

Thuiswerken of op kantoor?
“Een combinatie van thuiswerken en op kantoor, omdat je op deze manier het fysieke contact met collega’s blijft behouden.”

Welk kernwaarde van Vanberkel Professionals spreekt jou het meest aan en waarom?
“De kernwaarde die mij het meest aanspreekt is ‘durven doen’, omdat ik van mening ben dat je door het nemen van risico’s maar ook door ervaring kan afwijken van bestaande paden. Soms is het bewandelen van verschillende paden namelijk noodzakelijk om tot de optimale route te komen.”

Welk beroep wilde jij als kind was gaan uitoefenen?
“Toen ik klein was wilde ik advocaat worden, omdat ik het heel inspirerend vond hoe zo’n advocaat in een rechtszaak zijn of haar client probeert vrij te pleiten.”

Als je een carrièreswitch zou maken, wat zou je nu dan gaan doen?

“Ik zou dan terugvallen op mijn kinderdroom.”

Wie is jouw voorbeeld?

“Hoe cliché het ook klinkt, mijn moeder is mijn grote voorbeeld! Met haar oerkracht aan doorzettingsvermogen en de rust die ze over zich heen heeft is zij mijn veilige haven.”

Vrije tijd:

“Tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden (nu minder helaas!), lekker eten, winkelen, lezen en reizen.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?

“Blijf -juist in deze rare tijd- interactieve (digitale) bijeenkomsten organiseren om zo het contact met collega’s te houden.”

Lijfspreuk?

“Be and stay yourself!”

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen