27 juli 2021

Webinar Auditors en Controllers bij woningcorporaties

Hoe doorbreekt de Auditor of Controller het glazen plafond? Hoe krijg je meer waardevolle Audit-gesprekken?

De gesprekken die je als Interne Auditor of Controller voert, gaan vaak over dingen die niet goed gaan en leiden maar al te vaak tot onvoldoende opvolging. Maar wat als je eens een gesprek voert over wat wél goed gaat? Met als resultaat dat je direct bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie!

Op dinsdag 14 september a.s. presenteren Naris en Van Berkel Professionals gezamenlijk een webinar voor Auditors en Controllers bij woningcorporaties. Het webinar start om 13.00 uur en duurt maximaal 60 minuten. In dit webinar spreken we over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Auditing.  

Praktijkcase Woningcorporatie UWOON
Areanne van Vemde (CCP CIPP/e) van UWOON neemt je mee in de dagelijkse praktijk van Audit- en Risicomanagement binnen de woningcorporatiesector. Bij UWOON in Harderwijk werken bijna 100 collega’s samen aan huisvesting voor ruim 8.600 bewoners.

Areanne is al meer dan 3 jaar werkzaam bij UWOON als Risk en Audit Controller en Certified Information Privacy Professional/Europe.

De Positief Emotionele Staat (PES) van de Auditee
Onze collega Arthur Izeboud (RA) gaat uitgebreid in op de kansen van het op de positieve psychologie gefundeerde vakgebied ‘Appreciative Inquiry’ om daarmee je gereedschapskist voor Audits wat uit te breiden naar meer toegevoegde waarde.

Arthur Izeboud is o.a. verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit, Vanberkel Professionals en de Rijksacademie.

Het gaat er niet om dat we totaal het roer om gooien maar dat we in balans komen en meer bijdragen aan de Positief Emotionele Staat (PES) van de Auditee en dat daarmee onze bijdrage meer gewaardeerd en daarmee meer geconsumeerd gaat worden.”

Deelname
Heb je interesse om deel te nemen aan dit webinar?
Meld je dan aan via: Audit bij woningcoporaties | Naris
Aan deelname aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via