Kennisdeling op de werkvloer

Online 17 juni 2021

Voor veel professionals binnen de overheid is de Algemene wet bestuursrecht (Awb) best ingewikkeld of minstens lastig te doorgronden.

Expertisecentrum Subsidies organiseert training Algemene wet bestuursrecht voor medewerkers en samenwerkingspartners

Voor veel professionals binnen de overheid is de Algemene wet bestuursrecht (Awb) best ingewikkeld of minstens lastig te doorgronden. Niet alleen de gehanteerde systematiek, het gebruikte jargon en de complexe inhoud spelen hierbij een rol. Ook de verhouding van deze titel tot de eigen algemene en bijzondere subsidieregelingen maken de wet niet eenvoudig te vatten. Bovendien hebben de juridische kaders onder meer gevolgen voor hoe subsidieverordeningen eruit moeten zien en hoe concrete subsidiebeschikkingen op basis daarvan tot stand moeten komen.

Daarom organiseert Vanberkel Professionals Expertisecentrum Subsidies een online meeting waarin wij onze kennis delen met onze interim professionals en onze zzp’ers op opdracht. Op die manier zorgen wij ervoor dat ‘ onze mensen’ (meer) inzicht verkrijgen in deze complexe materie en zij dit in de praktijk kunnen toepassen. Zó doen we dat bij @VanberkelProfessionals!

#training #kennisdeling #ontwikkelen #vakkundig #Expertisecentrum #Subsidies #Awb

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen