NIEUW: Werving & Selectie!

19 maart 2021

Wij zijn al sinds 2007 flexibel in onze oplossingen, in de samenwerking én in onze dienstverlening. Geen zorgen, dat blijven wij ook!

Sterker nog, daar doen we graag een schepje bovenop. Juist omdat we zo flexibel zijn, biedt Vanberkel Professionals nu ook Werving & Selectie.

Als financieel specialist in interim- en adviesopdrachten binnen de publieke sector, hebben wij afgelopen 14 jaar gebouwd aan een grote kring opdrachtgevers en een sterk netwerk van kandidaten. Deze relaties willen wij nóg beter van dienst zijn door ook te voorzien in de behoefte van een bemiddeling op basis van werving en selectie. Heel logisch eigenlijk. Wij blijven namelijk doen wat wij het allerliefste doen en waar wij goed in zijn; het bij elkaar brengen van vraag en aanbod en het maken van de juiste match!

 

ALS KANDIDAAT INTERESSE IN ONZE VACATURES OP BASIS VAN W & S ?

Toevallig al op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de brede publieke sector op HBO of WO niveau op het gebied van Control, Audit, Subsidies, Data en/of Financieel Advies binnen Rijksoverheid, Lokaal bestuur en/of Woningcorporaties? Of nog oriënterend?

Voor meer informatie en een kop koffie kun je Mirjam van Mameren, Corporate recruiter a.i. bij Vanberkel Professionals, bereiken via 06 22 91 15 09 of recruitment@vbprofs.nl of stuur je cv in via www.werkenbijvbprofs.nl

 

WERKGEVER MET WERVINGSBEHOEFTE?
Hieronder een tipje van de sluier. Meer weten? Laten we eens praten over uw vraagstuk.

 

Expertise en netwerk: Een deskundige aanpak is de norm. Onze recruitment consultants, resource- en business managers werken als specialistenteam samen en hebben vergaande kennis van de markt, uw sector, het niveau van de gezochte kandidaat en uw regio. Met een groot netwerk professionals, die wij grotendeels persoonlijk kennen, zorgen wij voor een goede invulling van uw vacature.

 

De juiste kandidaat: Onze screening is grondig en stelt ons in staat de beste professionals aan u voor te stellen met een bewezen trackrecord in uw branche. U ontvangt geen stapels cv’s; we stellen alleen de profielen voor die bij de functie en organisatie passen qua ervaring, persoonlijkheid en ambitie.

 

Een resultaatgerichte aanpak:  No cure no pay. We gaan voor resultaat, waarbij de kosten pas bij een succesvolle plaatsing in rekening wordt gebracht. We verlangen geen exclusiviteit. Wij geloven dat een gelijktijdige werving met andere bureaus ons positief stimuleren ons werk nóg beter te doen. Daarbij gaat het erom dat u de beste kandidaat in huis haalt.  

 

Snelheid en service: Snelheid hangt vaak af van de samenwerking. In dit proces is snel schakelen van belang om een hoge succes rate te behalen. Is de ideale match gevonden en een succesvolle bemiddeling tot stand gekomen? Dan houden we ook na de start van de professional contact.

 

Toptalent binnen handbereik:  Wij kunnen snel aan uw recruitment behoeftes voldoen doordat wij de beste kandidaten in uw vakgebied volgen, continu werken aan de instroom van talent en een  uitgebreide kandidatendatabases bijhouden.
 

Focus op kwaliteit: Onze kwaliteitsgerichte aanpak is van toepassing op het gehele wervings- & selectieproces. Centraal hierbij staan: de beoordeling van kandidaten, referentiechecks en onze betrokkenheid bij de voortgang na plaatsing.
 

Van alle markten thuis: Bovenop de specialistische kennis die ons team heeft van werving & selectie in het algemeen, beschikken wij over een expertise van uw vakgebied.

Voor meer informatie over deze nieuwe dienstverlening kunt u terecht bij Koen Vinke, Business Manager Rijksoverheid via: 0610088560 of k.vinke@vbprofs.nl

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen