Interview Myrthe Keijl

14 mei 2021

‘Don’t raise your voice, improve your argument.’ ”

Naam: Myrthe Keijl
Leeftijd: 24 jaar
Huidige functie: Intern auditor
Project: Gemeente Breda

Waarom Vanberkel Professionals?
“Bij Vanberkel is geen dag hetzelfde. In de opbouw van je carrière is het goed voor je ontwikkeling om in veel verschillende omgevingen ervaring op te doen. Bij Vanberkel Professionals kán dat. Bij elke opdracht word ik uitgedaagd om, voor onze klant, het beste uit mezelf te halen. De opdrachten waar ik aan werk zijn divers en áltijd interessant!”

Als er op een verjaardag naar jouw werkgever gevraagd wordt, wat zou je dan vertellen?
“Vaak wordt er op verjaardagen gevraagd ‘wat ik nu precies voor werk doe’. Door de diversiteit van mijn werk(zaamheden) is dat nog wel eens lastig uit te leggen.

Het meest treffende antwoord: Ik ben gewoon vliegende keep voor het team dat het nodig heeft!
Zo is het wel; Vanberkel is een team vol vliegende keepers en meer! We hebben van alles rondlopen waardoor we élke klus aankunnen.”

Meest bijzondere project:
“Misschien niet de meest bijzondere, maar wel de léukste opdracht is mijn huidige opdracht bij gemeente Breda. Net als vorig jaar word ik ingehuurd als intern auditor. Bij de gemeente ondersteun ik het audit team bij de lopende controles. In Breda is er altijd wat te doen of te beleven. Het klinkt een beetje als een optreden waarbij de artiest roept dat dit de leukste zaal is om voor te spelen, maar ik ervaar het écht zo.”

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?
“Bij Vanberkel ben ik vrij om mij te ontwikkelen. Vanberkel is meer dan een bedrijf waarbij je je functie uitvoert. Het netwerk van mensen die er werken of aan de organisatie verbonden zijn creëren samen een enorme kennisbank. Als ik ergens tegenaanloop kan ik altijd op meerdere plekken terecht. Daarnaast stimuleert Vanberkel door te (blijven) studeren en je ambities waar te maken.”

Welk kernwaarde van Vanberkel spreekt jou het meest aan en waarom?
“Altijd ontwikkelen. Elke dag leer je iets bij, dat is mooi aan het leven. Ontwikkeling van jezelf en als organisatie is niet alleen leuk, maar geeft ook een goed gevoel.”

Kantoorhumor?
“Het meest belangrijk van alles! Ik lach veel én vaak. Nu ik fulltime thuis werk misschien iets minder, maar gelukkig ‘houden we de fun erin’ bij online overleggen.”

Je leukste Vanberkel collega:
Bij Vanberkel heb ik vele leuke collega’s, maar het meeste contact heb ik met Gert-Jan van den Broek. Het is altijd goed om regelmatig te sparren over je ontwikkeling, een opdracht of om het juist gewoon even over het weer te hebben. Dat kan met Gert-Jan altijd.”

Waar kun je echt hard van balen?
“Tja, ik kan van best wel wat dingen balen eigenlijk. Ken je zo’n moment dat je een kei sterk pleidooi hebt geschreven en een écht goed verhaal hebt en dat dan op het laatste moment de boel niet doorgaat. Dat is zó frustrerend. Of dat je een schoonheidsfoutje niet ziet omdat je je dag niet hebt bijvoorbeeld. Daar kan ik ook van balen, dat zijn van die kleine onnodige dingen.”

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
“Laat mij maar lekker slapen. Maar als je me dan toch wakker wil hebben, zorg voor een bord carpaccio, dat is toch zo lekker!”

Waar ben je het meest trots op?
“Het meest trots ben ik op het eindresultaat dat ik achterlaat bij klanten. Het is een kroon op je werk als na afloop van het project de opdrachtgever tevreden is en je de organisatie vooruit hebt geholpen.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
“Blijf persoonlijk. We groeien enorm hard, zelfs tijdens een crisisperiode. Dat is natuurlijk een mooie prestatie. Des te meer reden om elkaar te blijven zien.”

Lijfspreuk?
“Ik loop eigenlijk nooit ergens van weg. Maar als het even niet lukt kom ik sterker terug dus;
‘Don’t raise your voice, improve your argument.’ ”

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen