31 augustus 2022

Versterking Vanberkel Academy met aanstelling Ron Wolsleger

Zoetermeer, 31 augustus 2022 – Vanberkel Professionals, financieel en juridisch specialist voor de publieke sector, heeft Leeuwendaals onderwijskundige Ron Wolsleger aan de Vanberkel Academy weten te verbinden.

Met zijn aanstelling zet Vanberkel Professionals Academy een belangrijke stap in het waarmaken van haar ambities. Wolsleger start per 1 september.

Bob van Berkel, Directeur Vanberkel Professionals: “Wij zijn erg blij dat Ron Wolsleger aan boord is. Met zijn komst halen we een gepassioneerd learning architect, trainer, strengthscoach en trekker van grote leerprogramma’s in de publieke sector in huis. Hiermee zetten wij een belangrijke stap die past bij onze ambitie; de dienstverlening van onze Academy verder laten groeien. Wij zien dan ook  uit naar de samenwerking met Ron.”

Ron Wolsleger en Arthur Izeboud, sinds 2016 medeverantwoordelijk voor de Academy bij Vanberkel Professionals, zijn reeds met elkaar bekend. Zij zullen de Academy verder uitbouwen waarbij de visie ‘werkend leren en lerend werken’ vanuit de positieve psychologie en daarmee een impactrijke leerbeleving van de organisatie en de deelnemers centraal staan. Wolsleger is in Nederland een van de weinigen die innovatieve performanceleertrajecten ontwerpt en uitvoert. Hij doet dit vanuit de overtuiging dat leren in de werkelijkheid het beste resultaat geeft. Opdrachtgevers en deelnemers ervaren de werkwijze van Ron als gestructureerd, passievol, vertrouwen gevend, opbouwend, humorvol en realistisch.

Arthur Izeboud: “Onze opdrachtgevers schreeuwen om innovatief maatwerk van een leerpartner die hen helpt om hun specifieke leer- en ontwikkeldromen te realiseren. Voor ons en onze klanten is het waardevol gebleken om samen de unieke leerreis te ontwerpen en daarmee een langetermijnpartner te blijven op het gebied van leren en ontwikkelen. Wij verwachten dat wij met Ron nog beter (en sneller) maatwerk én leerimpact kunnen bieden!

Over Vanberkel Professionals:
Vanberkel Professionals, financieel en juridisch specialist in interim- en adviesopdrachten is sinds 2007 uitgegroeid tot een organisatie met 170 medewerkers in vaste dienst en bijna 500 medewerkers flexibel personeel.  Samen bedienen zij de Rijksoverheid, lokaal bestuur, woningcorporaties, zorg, onderwijs en semipublieke instellingen.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via