Zoetermeer 9 februari 2022

Maryem El Kabir - Blog

Interim Professional Legal bij Vanberkel Professionals; met recht een leuke baan!

Sinds 1 november 2021 is Maryem El Kebir als Interim Professional Legal werkzaam bij Vanberkel Professionals, met als specialisme algemeen- en bijzonder bestuursrecht. Na het afronden van haar studies International Business Law en Rechtsgeleerdheid heeft zij zeven jaar op projectbasis verschillende functies als jurist bekleed binnen de Rijksoverheid, het lokaal bestuur én het bedrijfsleven. Tevens is zij gedurende vier jaar werkzaam geweest als projectmanager, casusregisseur en teamleider binnen de verzekeringswereld en de non-profitsector. Oftewel; een flink track record in het juridisch vak. In haar blog legt ze uit waarom juist de rol van Interim Professional Legal bij Vanberkel Professionals met récht een leuke baan is.

Waarom werken bij Vanberkel Professionals?
Ik heb gekozen voor Vanberkel Professionals, met name vanwege de positieve, effectieve en informele organisatiecultuur. Dit is voor Vanberkel Professionals een absolute voorwaarde voor continue ontwikkeling van haar kennis en expertise. Flexibel en integer ontwikkelen wij onszelf, ons bedrijf, de medewerkers en processen. Immers, Vanberkel's Interim Professionals werken als individu proactief samen aan innovatieve oplossingen voor haar opdrachtgevers en dan is samenwerking, opleiding en betrokkenheid (onderling én met de opdrachtgever) cruciaal. De interne rol verschilt per vraagstuk; expertise is leidend voor de hiërarchie, waarbij iedereen op elkaar rekent en vertrouwt.

Wellicht ben jij nu 'geroutineerd' bij je huidige werkgever aan het werk, ben je bezig met je dagelijkse 'riedel' werkzaamheden en begint er bij jou iets te knagen zoals bij mij een aantal maanden geleden het geval was. In mijn vorige baan dacht ik: "Is dit het nu voor mij? Gebruik ik mijn kennis en kunde optimaal om mijn steentje bij te dragen aan die betere maatschappij, of heb ik meer in mijn mars?" Toen een Corporate Recruiter van Vanberkel Professionals mij een spontaan en uitnodigend privébericht op LinkedIn stuurde besloot ik meer met die kriebels te doen. Vlot, soepel, vertrouwd en plezierig, zó verliepen de gesprekken met de deskundige professionals van Vanberkel en dus had ik al snel getekend voor een leuke en veelzijdige positie als Interim Professional Legal bij Vanberkel Professionals.

Waarom werken als Interim Professional Legal?
Zoals ik in mijn introductie al vertelde heb ik inmiddels al negen jaren interim opdrachten op mijn conto staan. Ik kan dan ook iedereen aanraden om als interimmer aan de slag te gaan voor die kickstart en zéker als boost voor jouw carrière. 

De voordelen die ik ervaar en heb ervaren zijn:

  1. Het verbreden van jouw netwerk;
  2. Het ontwikkelen van een specifieke expertise in jouw vakgebied; 
  3. Het leren omgaan met verschillende organisaties en bedrijfsculturen;
  4. Het leren implementeren van jouw kennis en vaardigheden in verschillende organisaties;
  5. Het ontwikkelen van jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
  6. Het leren goed afronden van een project onder tijdsdruk;
  7. Het uitbreiden van jouw CV met de opgedane expertise. 

Wil jij, net als ik, werken als Interim Professional Legal bij Vanberkel Professionals? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk of Ilse Stokman, te bereiken via d.vanderkruk@vbprofs.nl | +316 22 91 15 09 / i.stokman@vbprofs.nl | +316 29 48 22 24. Mailen naar recruitment@vbprofs.nl of je cv insturen via www.werkenbijvbprofs.nl kan ook!

Een vriendelijke groet en wie weet tot gauw bij Vanberkel Professionals,

Maryem El Kebir 

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via