Blog Mohamed el Haddioui

16 februari 2022

De afgelopen jaren Mohamed el Haddioui uitgegroeid tot een ervaren professional en is hij vooral op zoek geweest naar innerlijke rust waarbij het leveren van toegevoegde waarde centraal staat. Hierover schrijft hij in zijn blog ‘Volg je hart’.

Net als velen binnen Vanberkel Professionals heb ik een accountancy achtergrond. Op het moment dat ik ervoor koos om te gaan werken voor Vanberkel Professionals had ik ruim 5 jaar ervaring opgedaan bij PwC. Op dat moment was ik vader van één kind en kreeg ik kriebels in mijn buik die mij vertelden dat het tijd was om eens uit te kijken naar een andere baan. Dit had te maken met het feit dat mijn work-life balance niet in balans was, mede ingegeven door de mooie ontwikkelingen op privévlak waaronder het prille vaderschap. Op dat soort momenten sta je stil bij het’ hier en nu’ en relativeer je.

Het is natuurlijk geweldig om te werken voor zo’n grote ‘leerschool’ als PwC. Je bedient er talloze opdrachtgevers met allemaal een andere achtergrond. Dit zorgt ervoor dat je vermogen aan inzicht vanaf dag één met een stijgende lijn omhoog schiet en bijna geen einde kent. Daarnaast gaat je privéleven ook gewoon door, probeer je alles in balans te houden en moet je tussendoor ook nog eens tijd zien te vinden voor je studie.

Na de geboorte van mijn dochter en een aantal zware maanden als gevolg van de constatering van een heftige verborgen reflux, heb ik mijzelf een periode van bewustwording gegund. Hierbij heb ik mezelf de vraag gesteld wat voor mij nu echt belangrijk is.
Dát was het moment waarop ik (wist dat ik) mijn hart moest volgen!

Na diverse gesprekken te hebben gevoerd kwam ik via mijn netwerk in contact met Vanberkel Professionals. Mijn voorwaarde was dat ik voor de opdrachtgevers en de maatschappij een toegevoegde waarde zou kunnen blijven leveren. Binnen de non-profit sector kun je als geen ander een verschil maken en toegevoegde waarde leveren aan de maatschappij. Na bijna anderhalf jaar te werken voor Vanberkel Professionals kan ik dit zeker beamen én houd ik genoeg vrije tijd over om genoeg leuke dingen te blijven doen met mijn twee kinderen. Deze combinatie biedt mij de ultieme innerlijke rust.

Inmiddels heb ik verschillende opdrachten bij diverse instanties binnen de publieke sector mogen uitvoeren, waar ik tevens veel van heb geleerd. Persoonlijk vind ik het belangrijk om enerzijds de uitdaging te vinden en voldoening te halen uit het werk wat je levert. Dit kan op allerlei manieren. Voor de één is het koffie klaarmaken voor gasten als barista en voor de ander is dat het bereiken van een partnerschap bij een internationaal advocatenkantoor. Het belangrijkste in deze weg….. is dat je je hart volgt!

Wil jij ook samenwerken aan ambities en toegevoegde waarde creëren? Heb je interesse om als Interim Professional voor de publieke sector te werken in een organisatie waarin sociale betrokkenheid en ontwikkeling centraal staan? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk (06-22911509 / d.vanderkruk@vbprofs.nl) en Ilse Stokman (06-29 48 2224 / i.stokman@vbprofs.nl

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Delen