30 mei 2022

Rizwana Butt - Blog

"Voordelen werken bij Vanberkel Professionals."

“Werken bij Vanberkel Professionals is leerzaam, je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van Nederland en de organisatie biedt oneindig veel ontwikkelingsmogelijkheden.” In deze blog geeft Interim Professional Rizwana Butt een opsomming van redenen waarom een baan bij Vanberkel Professionals een goede keuze is.

1. Baanzekerheid
Als je bij Vanberkel Professionals in dienst komt, ontvang je direct een contract voor onbepaalde tijd. Vanberkel Professionals wil een relatie voor de lange termijn aangaan en heeft vertrouwen in het sollicitatie- en matchingsproces én in de professional.

2. Stabiliteit
Een baan bij Vanberkel Professionals biedt stabiliteit. Je gaat aan de slag als Interim Professional en wordt geplaatst op een projectopdracht bij een van onze opdrachtgevers. Dit gaat in goed onderling overleg, zodat je op een passende opdracht terecht komt. De opdrachtgevers zijn actief binnen de brede publieke sector: Rijksoverheid, lokaal bestuur, woningcorporatiesector, zorg en onderwijs.
De vraag naar professionals is hoog dus er liggen genoeg kansen om gave opdrachten te doen en te werken aan je eigen ontwikkeling.

3. Doorgroeimogelijkheden
Doorgroeimogelijkheden zijn er binnen Vanberkel Professionals genoeg! Omdat er veel verschillende rollen, (neven)taken, functies, opdrachten, afdelingen en expertises zijn binnen Vanberkel Professionals, is de kans groot dat jij kunt doorgroeien binnen de organisatie. Daarnaast is er een onbeperkt opleidingsbudget, waardoor je jouw ambities kunt realiseren.

4. Specialistische kennis
Er is veel specialistische kennis in huis. Doordat mensen langer in dienst zijn en omdat Vanberkel Professionals een omvangrijke organisatie is, valt er eigenlijk altijd iets te leren van jouw collega's. Nee, uitgeleerd raak je dus zeker niet!

5. Impact maken
Jij kunt in jouw functie impact maken. Vanberkel Professionals zet zich in  voor de brede publieke sector dus werk jij tegelijkertijd aan het verbeteren van Nederland. Zo lever je een bijdrage aan een mooier, beter Nederland.

Tot slot
Vanberkel Professionals biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen. Je kunt rekenen op een goede begeleiding door jouw leidinggevende. Vanberkel kent een informele bedrijfscultuur en je wordt direct onderdeel van een hecht team van collega’s. Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid en ontwikkeling voorop staan. Zowel tijdens als na het werk. Overtuigd? Terecht! Het klinkt niet alleen goed, dat ís het ook!”

Sollicitatietips

"Solliciteren; of je nu veel ervaring hebt of helemaal geen, het blijft spannend. Want wat voor vragen kun je verwachten? Hoe kun je je het beste voorbereiden? En wat als het gesprek ook nog online moet? Ik heb een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, zodat jij dat sollicitatiegesprek gaat rocken en een vliegende start maakt aan jouw carrière bij Vanberkel Professionals.”

Voorbereiding
Bereid je goed voor op het gesprek. Lees de website goed door zodat je weet wie wij zijn en wat wij doen. Denk van tevoren ook na over wie jij bent! Wat zijn jouw sterke eigenschappen en wat zijn jouw ontwikkelpunten? En wat zou jij graag willen leren? Denk hierbij ook aan concrete voorbeelden in de praktijk.

Zorg dat je áltijd vragen paraat hebt! Misschien wil je meer weten over het traject en hoe het is om bij Vanberkel Professionals te werken, maar het laat ook zien dat je goed voorbereid bent. Tijdens het sollicitatiegesprek is het immers hét moment om al jouw vragen te stellen. Schroom dus niet om dit te doen!

Motivatie
Wil je graag de switch maken naar de rol van Interim Professional? De rol van Interim Professionals is (opr)echt anders dan een vaste functie op één werkplek. Vertel dus om welke reden je dit ambieert! Ja, het biedt perspectief, zekerheid / baangarantie en een goede beloning. Maar wat is jouw intrinsieke motivatie?
Vanberkel is benieuwd naar jouw persoonlijke redenen om te kiezen voor een carrière als Interim Professional.

Heb jij al ervaring opgedaan door gewerkt te hebben in een non-profit sector? Of ben jij penningmeester geweest van een studie/studentenvereniging? We vinden het fijn om te merken dat jij al wat onderzoek hebt gedaan en weet waar jouw interesses liggen.

Representatief
Misschien vanzelfsprekend, maar zorg dat je representatief bent. Jouw dresscode en verzorging wekt de eerste indruk. Als dit picobello in orde is, heb je al een streepje voor. Dat is makkelijk punten pakken, toch?

Zo. Voorbereid en authentiek? Dan gaat het sollicitatiegesprek helemaal goedkomen! Veel succes, ‘you can do it!'

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Corporate Recruitment Désirée van der Kruk (d.vanderkruk@vbprofs.nl / 06 22 91 15 09) en Ilse Stokman (i.stokman@vbprofs.nl / 06 29 48 22 24).

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via