24 november 2022

FD Gazelle 2022: Vanberkel Professionals winnaar bronzen award!

Zoetermeer, 24 november 2022 - Vanberkel Professionals heeft dinsdag 22 november in Theater Amsterdam de prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieel Dagblad in ontvangst genomen.

Vanberkel Professionals heeft, na meerdere jaren genomineerd te zijn, voor het eerst een podiumplek en daarmee een (derde) prijs gepakt in de regio West en categorie groot. De 1100 mensen in de zaal zagen de teamleads Koen Vinke (Business manager Rijksoverheid) en Harold Heitink (Business manager Lokaal bestuur en Wonen) en Marysol van ’t Hoog, Manager Marketing & Communicatie, vol trots de loodzware bronzen award ophalen. Deze heeft nu een mooie plaats op ons kantoor in Zoetermeer gekregen.

Het succes is het resultaat van het gedachtegoed
Bob van Berkel: “Deze prijs is een bekroning van ons werk. We hebben dit bereikt door écht te gaan waar wij voor staan, namelijk: ‘Samenwerken aan ambities’, aan de ambities van onze organisatie, opdrachtgevers en medewerkers. En dat is een gezamenlijk geleverde inspanning, ieder dag weer! Dat het werken vanuit dit gedachtegoed mag resulteren in het winnen van een award is geweldig en zien we dan ook als een mooie beloning. Een prachtige uitkomst waar we met elkaar heel fier op mogen zijn. 

Sebastiaan de Ruiter: “We zijn een kennisgedreven organisatie en partner voor de brede publieke sector.Onze mensen’, zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers binnen de brede publieke sector invulling kunnen geven aan hun sociaal-maatschappelijke taken en vraagstukken. Met onze eigen expertise en gemeenschappelijke drive maken we impact bij organisaties en de samenleving. Het interne team zorgt ervoor dat onze professionals kunnen uitvliegen om hier invulling aan te geven. We doen het dus samen.”

Bob: “Kortom; we hebben met elkáár mooie resultaten neergezet. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn positief opgevallen bij opdrachtgevers, samenwerkingspartners en professionals. Groei in projecten, het aantal medewerkers en naamsbekendheid waren het logische gevolg en gingen dan ook hand in hand met elkaar. Inmiddels hebben we ons als werkgever ook prominenter op de kaart gezet; we staan bekend als een aantrekkelijke organisatie om voor te werken. Persoonlijke groei staat voorop. We gaan voor de match met die passende, uitdagende opdracht, we vinden het belangrijk dat iedereen nieuwe kennis blijft opdoen en onze mensen zich blijven ontwikkelen.

Wat telt, ondanks de groei, is dat dat onze mensen zich bij Vanberkel Professionals thuis (blijven) voelen. Natuurlijk verwelkomen we dolgraag graag nieuwe collega’s, maar aandacht hebben en oog houden voor onze medewerkers heeft prioriteit. Wij zijn trots, maar vooral als onze medewerkers dat ook zijn. Trots op hunzelf, op elkaar en op Vanberkel Professionals.”

Bedankt
Bob van Berkel en Sebastiaan de Ruiter benadrukken dat er veel mensen en partijen hebben meegebouwd aan de organisatie en het succes. Cohedron en House of HR worden in één adem genoemd. Mede dankzij hen heeft Vanberkel Professionals mooie stappen kunnen zetten. “Maar langs deze weg willen we ook bijzonder graag onze opdrachtgevers, medewerkers en professionals hartelijk bedanken. Zonder hen hadden we dit niet bereikt.”

FD Gazelle:
Vanberkel Professionals B.V. is één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn we FD Gazelle. De FD Gazellen Awards werden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Bij de feestelijke uitreiking worden de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

undefined

undefined

undefined


Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via