5 oktober 2022

George Antonjan - Levenslang Leren

“Geen weg is te lang voor de juiste studie” 🎓

George Antonjan: “Mijn studiereis (heel lang geleden) is begonnen vanaf VMBO (TL) met enkele stagemomenten variërend van een week tot een paar maanden. De mogelijkheid om enige praktijkervaring te beleven vanuit het voortgezet onderwijs gaf mij de juiste tools om binnen het beroepsonderwijs de juiste keuze te maken.

De MBO-opleiding Bedrijfsadministratie (niveau 4) was mijn start binnen de accountancywereld. Hier heb ik de basiselementen van de boekhouding en administratie bestudeerd. Dit in combinatie met een stageperiode bij een Big4-kantoor zorgde voor een solide basis voor een vervolgstudie binnen het hoger beroepsonderwijs. Na deze periode mocht ik bij mijn stageadres blijven werken en de studie HBO Accountancy in duale vorm volgen (3 dagen werk en 2 dagen studie). Dit ben ik gaan doen, dit resulteerde in een Pre-Master Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit.

Sinds februari dit jaar ben ik bij Vanberkel Professionals gestart als Interim Professional. Inmiddels ben ik bij verschillende audit opdrachten betrokken geweest. Hier krijg ik alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van Audit. Zowel intern als extern worden er veel trainingen en kennissessies georganiseerd. De organisatie motiveert en faciliteert om onbeperkt door te blijven studeren. En dat is geweldig. Immers, geen weg is te lang voor de juiste studie!”

Wil jij ook als Interim professional werken voor de publieke sector in een organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters 
Désirée van der Kruk (06-22 91 15 09 / d.vanderkruk@vbprofs.nl), Ilse Stokman (06-29 48 22 24 / i.stokman@vbprofs.nl) of Corina Minguel (06-22 53 95 02 / c.minguel@vbprofs.nl).

#campagne #levenslangleren #groei #ontwikkeling #carrière #professional#samenwerkenaanambities#VbProfs

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via