17 oktober 2022

Tamana Fayzi - Interview

“Binnen Vanberkel Professionals heerst er een informele cultuur. De maandelijkse meetings vind ik erg leuk. Tijdens deze meetings kan je weer bijpraten met je collega’s die je niet zo vaak ziet.”

Naam: Tamana Fayzi
Leeftijd: 31 jaar.
Huidige functie en project: Bedrijfsjurist en Coördinator informatiebeveiliging en privacy bij Dienst Testen, een uitvoeringsorganisatie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Waarom Vanberkel Professionals?
“Een van de redenen dat ik voor Vanberkel Professionals heb gekozen, is de wijze waarop wordt geïnvesteerd in de medewerkers. Je krijgt de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en daardoor kun je je breed ontwikkelen. Ik zit hier goed! Vanberkel Professionals is kleurrijk!”

Is het werken bij Vanberkel Professionals wat je ervan had verwacht?
“Jazeker. Ik kan dankzij de interim opdrachten een kijkje in vele keukens nemen en mezelf voorbereiden op een impactrijke toekomst. Doordat ik meer ervaring op kan doen onder de vleugels van Vanberkel Professionals, komt mijn ontwikkeling in een stroomversnelling.”

Hoe omschrijf/ervaar je de cultuur van Vanberkel Professionals?
“Binnen Vanberkel Professionals heerst er een informele cultuur. De maandelijkse meetings vind ik erg leuk. Tijdens deze meetings kan je weer bijpraten met je collega’s die je niet zo vaak ziet.”

Hoe draagt Vanberkel Professionals bij aan jouw persoonlijke ambities?
“Als je veel wilt leren en snel wilt groeien zit je bij Vanberkel Professionals op de juiste plek. Bij Vanberkel Professionals creëer je jouw eigen kansen, maar je kunt op alle ondersteuning vanuit de organisatie rekenen. Vanberkel Professionals stimuleert mij om mijzelf te blijven ontwikkelen.”

Thuiswerken of liever op kantoor?
“Mijn voorkeur gaat uit naar een combinatie van thuiswerken en op kantoor. Op de dagen dat ik veel zelfstandig werk moet verrichten en geconcentreerd aan het werk moet, is thuiswerken voor mij efficiënt. Voor de binding met de collega’s is het natuurlijk prettig om ook op kantoor te werken.”

Welk kernwaarde van Vanberkel spreekt jou het meest aan en waarom?
“De kernwaarde die mij het meest aanspreekt is: ‘altijd ontwikkelen’. Ik ben nieuwsgierig en vindt het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Het bereiken van je doelen zorgt voor een voldaan gevoel.”

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou?
“Samenwerken aan ambities betekent dat we met de hele organisatie resultaten bereiken, ons verbeteren, duidelijke doelen afspreken en alles in het werk stellen om deze doelen te behalen.”

Waar heb je ooit vreselijk om gelachen op de werkvloer?
“Bij mijn vorige werkgever moest ik voor de vrijdagmiddagborrel samen met een andere collega pakken drinken bestellen. Op de dag van de bezorging werden er niet alleen pakken drinken bezorgd maar ook 100 stuks schuursponsjes. Gelukkig heeft iedereen er om kunnen lachen en was de organisatie heel wat aantal maanden voorzien van schuursponsjes.”

Wie is jouw superheld?
“Mijn ouders. Zij zijn oorlogsvluchtelingen en hebben hun hele leven keihard gewerkt om ons een goede toekomst te bezorgen. Al mijn succes heb ik aan hen te danken.”

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
“Na twee kinderen is mijn slaap mij inmiddels zo goed als heilig.”

Waar krijg je kippenvel van?
“Jeugdverhalen van mijn ouders, daar kan ik echt van genieten en ook kippenvel van krijgen.”

Hoe belangrijk is Social Media voor je?
“Ik maak dagelijks gebruik van social media zoals Whatsapp, Instagram en LinkedIn. Op deze manier blijf ik op de hoogte van mijn vrienden, collega’s, familie en kennissen.”

Hoe laad jij jezelf op?
“Na een hele dag wellness voel ik mij als herboren.”

Lukt het jou om een dag je telefoon uit te zetten?
“Ja, dat zou mij heel goed lukken, aangezien ik er echt van kan genieten om ongestoord mijn ding te kunnen doen.”

Waar zou je veel beter in willen zijn?
“Ik ben een enorme druktemaker en zou graag willen dat ik iets relaxter naar zaken kan kijken. Ik kan mij voor een afspraak of situatie onwijs druk maken en vervolgens tot de conclusie komen dat het allemaal meeviel.”

Wat staat er nog op je bucketlist?
“Ik zou heel graag een keer met dolfijnen willen zwemmen.”

Guilty pleasure?
“Een hele bak Ben & Jerry’s in een keer leegeten. Zo ongezond, maar zo verschrikkelijk lekker.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
“Behoud je identiteit, ondanks de geweldige groei die je doormaakt.”

Lijfspreuk?
“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” – Confucius

Wil jij, net als Tamana, werken als Interim Professional bij Vanberkel Professionals? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk, Ilse Stokman of Corina Minguel te bereiken via d.vanderkruk@vbprofs.nl| +31 (0)6 22 91 15 09 / i.stokman@vbprofs.nl | +31 (0)6 29 48 22 24 / c.minguel@vbprofs.nl| +31 (0)6 22 53 95 02. Mailen naar recruitment@vbprofs.nl of je cv insturen via www.werkenbijvbprofs.nl kan ook!

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via