22 september 2022

Festival throwback!

Als je als bureau vooral met jonge mensen werkt, en een keer wilt vieren dat het héél goed gaat, wat doe je dan?

Je organiseert een heus festival. En dat is precies wat House of HR op vrijdag 9 en zaterdag 10 september deed. Het resultaat: een onvergetelijk festival met zo’n 3500 Happy Rebel collega's uit 5 verschillende landen op een waanzinnige locatie in Eindhoven. House of HR bracht voor het eerst sinds haar bestaan haar medewerkers fysiek samen op één locatie. Met dit initiatief wilde House of HR de medewerkers van alle Powerhouses samenbrengen én bedanken voor hun toewijding en de forse groei die House of HR afgelopen jaren heeft kunnen realiseren. “We zijn enorm trots op het resultaat. Het was prachtig om te zien hoe al onze collega’s uit de bol gingen en konden genieten van een 100% custom-made topervaring”, aldus Victoria Hemelaer, CMO van House of HR.

Met meer dan 20 acts op 3 podia en optredens van onder meer Lucas&Steve, Martin Solveig, Dave Lambert, Bob Sinclar, La Fuente, Vengaboys en Bizzey, een food market, festivalcamping, kermisattracties en diverse chillzones was het feest compleet. Wat is er gefeest, gelachen, gezongen en gedanst.

Elk powerhouse had een lichtgevend polsbandje in een andere kleur voor de medewerkers, zo kon men collega’s van andere  House of HR-merken herkennen en aan de praat raken. Eenmaal donker zorgden die vele, kleurige polsbandjes bovendien voor een feestelijk lichtspel.

Wat zijn we trots om als werkmaatschappij van Powerhouse Cohedron en als boutique van House of HR onderdeel uit te maken van deze mooie familie. Op naar de volgende family get-together.

undefined

Bekijk hier de video over het festival via kanaal Z:
https://kanaalz.knack.be/nieuws/hr-groep-organiseert-groot-festival-voor-eigen-personeel/video
-normal-1898765.htmlcookie_check=1662998682

Bekijk hier het nieuwsbericht via Werf&:
https://www.werf-en.nl/house-of-hr-trekt-4000-mensen-op-eigen-festival/#happyrebel #nextlevel #festival 
#familygathering #VanberkelProfessionals #SiraConsulting #VijverbergInterimJuristen #HouseofHR

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via