26 april 2023

Interview met Isabella Pot, Interim Professional bij Vanberkel Professionals

“Vanberkel is meer dan een organisatie die mij aan een leuke opdracht heeft geholpen. Vanberkel Professionals creëert juridische uitdaging met aandacht voor het individu."

Naam: Isabella Pot
Leeftijd: 27 jaar
Huidige functie en project: Interim professional | Senior Secretaris bij Bezwaarschriftenadvies Commissie Kinderopvangtoeslag

Heb je een bijnaam?
“Vrienden noemen mij Pot.”

Ben jij een buiten - of een binnenmens?
“Als het lekker weer is ben ik graag buiten. Ik vind het dan leuk om te moestuinieren of op het terras te zitten.

Welk natuurlijk talent had je graag willen hebben?
“Zangtalent. Dan had ik van familie en vrienden vast wel vaker én harder mogen zingen, in de auto onderweg naar bestemming."

Van welke werkzaamheden / taken krijg jij energie?
“Ik vind het belangrijk om het vertrouwen in de overheid te herstellen en het geeft mij dan ook veel energie om betrokken te zijn bij de oplossing van dit probleem.”   

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?
“Vanberkel is meer dan een organisatie die mij aan een leuke opdracht heeft geholpen. Vanberkel Professionals creëert juridische uitdaging met aandacht voor het individu. Bij Vanberkel geloven ze in talentgedreven ontwikkeling. Vanberkel hecht veel waarde aan hoe ik mijn talenten kan inzetten om het beste uit mezelf en mijn werkzaamheden te halen.”

Thuiswerken of op kantoor?:
“50/50. Als ik mij goed moet concentreren en/of een deadline moet halen, werk ik liever thuis. Een informeel praatje bij de koffieautomaat, samen lunchen of een gezellige vrijdagmiddagborrel zorgt ervoor dat ik met plezier naar kantoor ga.”

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou"
“Deze slogan gaat voor mij om de relatie in de driehoek tussen de opdrachtgever, Vanberkel en mij. De bedoeling is om met z’n allen samen te werken en bij te dragen aan eenieders ambities. Op die manier haalt iedere partij zijn doelen en wordt er een win-win-win situatie gecreëerd.”

Welk beroep wilde jij toen je klein was gaan uitoefenen?
“Ik schreef volgens mij in elk vriendenboekje wat anders.”

Als je een carrièreswitch zou maken, wat zou je nu dan gaan doen?
“Een wijnwinkel en wijnlokaal openen. In de winkel zou ik uitsluitend wijnen verkopen die ik zelf importeer van kleinschalige familiebedrijven uit de hele wereld. Daarnaast zou ik een wijnlokaal openen waar je in een huiselijke sfeer van verschillende wijnen en borrelhapjes kunt genieten.

Waarvan word je chagrijnig?
“Filerijden en mensen die te laat komen. Iets met erg ongeduldig zijn…”

Hoe ziet een perfecte dag er uit voor jou?
“Uitgebreid ontbijten, tuinieren in mijn moestuin en vervolgens een festival bezoeken of lekker lang op het terras zitten met leuk gezelschap.”

Waar ben je het meest dankbaar voor in je leven?
“Goede relaties, een dak boven mijn hoofd en alles wat verder redelijk goed gaat in mijn leven.”

Wat zou jij het liefst tegen je jongere zelf zeggen?
“Sommige dingen zijn niet de moeite waard om je boos over te maken of je energie in te steken. Choose your battles wisely.”

Waar sta je over tien jaar?
“Ik ben niet per se het type persoon dat een route uitstippelt. Ik laat me leiden door ervaringen en mensen die ik onderweg aantref. Ik ben wel erg benieuwd om te ontdekken wat er de komende tien jaar op mijn pad komt. Ik hoop in ieder geval dat ik over tien jaar nog steeds gezond en gelukkig ben.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
“Blijf de maandelijkse teamuitjes organiseren. Het levert een goede bijdrage aan het binden en boeien van de medewerkers. Het bevordert bovendien een leuke sfeer op de werkvloer van Vanberkel.”

Lijfspreuk?
“The best way of learning about anything is by doing.”

 
Wil jij, net als Isabella, werken als Interim Professional bij Vanberkel Professionals? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk, Ilse Stokman, Corina Minguel, Anke Eikelenboom en/of Hayley de Zwart. Mailen naar recruitment@vbprofs.nlof je cv insturen via www.werkenbijvbprofs.nl kan ook!

 
Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via