11 augustus 2023

Interview met Nayab Farid, Interim Professional Vanberkel Professionals

"Elk individu werkt aan zijn eigen ambities en zonder het door te hebben worden hiermee ook de ambities van de werkgever gerealiseerd."

Naam: Nayab Farid
Huidige functie en project: Verlof i.v.m. sabbatical

Waarom Vanberkel Professionals?
Ik ben in 2013 gestart bij Vanberkel Professionals als interim professional, bij mijn vorige werkgevers werd ik ook als interim professional in de audit ingezet. Vanberkel Professionals sloot qua werkzaamheden aan op mijn kennis en ervaring. In 2013 was Vanberkel Professionals nog een kleine organisatie met ongeveer 15 medewerkers. Hierdoor heerste er altijd een familiesfeer. De lijnen waren kort en de gesprekken altijd fijn.

Is het werken bij Vanberkel Professionals wat je ervan had verwacht?
Ja, de werkzaamheden sloten zeker aan bij mijn wensen. Tevens mocht ik vanaf het begin zelf aangeven bij wat voor opdrachtgevers en welke werkzaamheden ik graag wenste ingezet te worden. Hier is ook altijd rekening mee gehouden.

Hoe omschrijf/ervaar je de cultuur van Vanberkel Professionals?
Zoals ik hierboven al aangaf was de sfeer binnen Vanberkel Professionals vanaf het begin heel goed. Ik heb mij dan ook direct thuis gevoeld. Nog ruim voordat ik in dienst kwam bij Vanberkel Professionals mocht ik al mee met de maandelijkse uitjes, hierdoor heb ik een goede band kunnen creëren met de collega’s. Vanberkel Professionals is een snel groeiende organisatie. In de afgelopen 10 jaar is Vanberkel Professionals gegroeid van 15 naar ruim 200 medewerkers. Uiteraard heeft een snelle groei ook gevolgen voor de cultuur binnen een organisatie en de band en binding tussen de collega’s. Vanberkel Professionals zorgt met het diverse aanbod van uitjes, kennissessies, workshops en vitale activiteiten dat continu gewerkt wordt aan het behouden van de mooie cultuur binnen de organisatie.

Hoe draagt Vanberkel Professionals bij aan jouw persoonlijke ambities?
Binnen Vanberkel Professionals zijn er tal van mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ambities. Het belangrijkste voor mij is dat ik zelf inspraak heb in het soort opdrachten waarop ik aangeboden word. Daarnaast biedt Vanberkel Professionals diverse mogelijkheden om je kennis en kunde te verbreden. Zoals het volgen van cursussen en opleidingen, het gebruik maken van een coach of sparren met een fieldmanager.

Thuiswerken of liever op kantoor?
Een combinatie van beiden is voor mij ideaal. Verder hangt het ook af van de opdracht. Bij de ene opdracht is het veel fijner om thuis te werken en bij de andere volledig op kantoor. Momenteel ben ik aan het genieten van mijn sabbatical en ben ik dus vooral thuis te vinden 😊

Je leukste Vanberkel collega:
Dat is een hele lastige vraag, want er zijn namelijk heel veel leuke (ex-)collega’s. Maar de allerleuksten zijn Ingrid van der Ende en Sabba Anwar.

Welk kernwaarde van Vanberkel spreekt jou het meest aan en waarom?
-Bekend gezicht -Voor het publiek -Wij creëren balans -Altijd ontwikkelen -Durven doen
Altijd ontwikkelen: alles om ons heen blijft zich in snel tempo ontwikkelen en groeien en als Vanberkel Professional is het dus ook belangrijk om mee te groeien met deze ontwikkelingen.

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou?
Elk individu werkt aan zijn eigen ambities en zonder het door te hebben worden hiermee ook de ambities van de werkgever gerealiseerd.

Waar heb je ooit vreselijk om gelachen op de werkvloer?
Ik heb een keer vreselijk gelachen om de meest stoere collega’s die bang waren voor een kleine spin.

Wie is jouw superheld?
Mijn ouders. 

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Voor een leuke film.

Waar krijg je kippenvel van? 
Alles wat spiritueels is.

Hoe belangrijk is Social Media voor je?
Helemaal niet.

Hoe laad jij jezelf op?
Door tijd met vrienden door te brengen.

Lukt het jou om een dag je telefoon uit te zetten?
Nee.

Waar zou je veel beter in willen zijn?
Luisteren.

Wat staat er nog op je bucketlist?
Een wereldreis maken.

Guilty pleasure?
Thuisbezorgd.

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
Ik heb een top werkgever en houd ook ontzettend veel van mijn werk, maar willen jullie mijn sabbatical verlengen? 😊

Lijfspreuk?
Be the reason, someone smiles today.

Wil jij ook als Interim professional werken voor de publieke sector in een organisatie waarin sociale betrokkenheid en ontwikkeling centraal staan? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk (06 22 91 15 09 / d.vanderkruk@vbprofs.nl) en Ilse Stokman (06 29 48 22 24 / i.stokman@vbprofs.nl).

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via