27 februari 2023

"Tijdens de gesprekken met Vanberkel Professionals kwam al erg snel naar voren dat je geen nummer, maar een persoon bent. Dit voelt erg prettig.”

Interview met Anouk van der Linden Interim Professional bij Vanberkel Professionals.

Naam: Anouk van der Linden
Leeftijd: 26 jaar
Huidige functie en project: Jurist bestuursrecht bij RVO Nederland

Ben jij een buiten- of een binnenmens?
“Normaal gesproken ben ik in de winter écht een binnenmens en in de zomer een buitenmens. Sinds kort heb ik echter een puppy geadopteerd, waardoor ik de afgelopen winter flink meer buiten ben geweest. Iets waar ik zeker aan kan wennen.”

Welk natuurlijk talent zou je graag willen hebben?
“Ik heb twee linkerhanden en ik had graag twee rechterhanden willen hebben. Nu moet ik voor elke spijker in de muur mijn vader bellen. Daarnaast had ik dan ook veel meer zelf aan mijn motor kunnen sleutelen. Dat had ook een hoop geld bespaard.”

Waarom Vanberkel Professionals?
“Toen ik bij Vanberkel Professionals begon was er een klein groepje juristen. Dit sprak mij erg aan. Tijdens de gesprekken met Vanberkel Professionals kwam al erg snel naar voren dat je geen nummer, maar een persoon bent. Dit voelt erg prettig.”

Welke steekwoorden passen bij de organisatie?
“Persoonlijk, ontwikkeling, uitdaging en gezellig.”

Van welke werkzaamheden / taken krijg jij energie?
“Ik krijg erg veel energie van nieuwe taken oppakken en van verantwoordelijkheid hebben. Als iemand mij iets nieuws of iets groots toevertrouwt, dan wil ik daar nóg meer voor gaan.”

Hoe draagt Vanberkel bij aan jouw persoonlijke ambities?
“Binnen Vanberkel is er genoeg ruimte voor persoonlijke ambities door middel van een Persoonlijk Carrière Plan. Hierbij kun je nadenken over jouw persoonlijke doelen en ontwikkelpunten. Daarnaast kun je zowel intern als extern een opleiding volgen. Ik heb daarnaast het gevoel dat Vanberkel erg open staat voor nieuwe ideeën over hoe jij je persoonlijke ambitie wilt invullen.”

Een persoonlijke anekdote van de Vanberkel werkvloer?
“Ik heb laatst erg veel lol op kantoor gehad met Laura en Corina. Zij waren samen een filmpje aan het opnemen en ik kwam toevallig langs. Laura en ik hebben getafeltennist terwijl we werden gefotografeerd. Ik kan je vertellen dat dit een hele nieuwe, maar leuke ervaring is geweest.”

Thuiswerken of op kantoor?
“Ik vind het thuiswerken heel erg fijn. Nu ik een puppy thuis heb is het voor mij ook niet mogelijk om naar kantoor te gaan, aangezien zij ‘s middags echt moet eten en naar buiten moet.”

Welk kernwaarde van Vanberkel spreekt jou het meest aan en waarom?
“Durven doen’’ is voor mij een belangrijke kernwaarde. Door het nemen van risico’s kom je verder dan je ooit had durven dromen.”

Wat betekent de slogan ‘Samenwerken aan ambities’ voor jou?
“Met samenwerken kom je verder dan alleen. Zeker bij het werken op opdracht, voor verschillende opdrachtgevers, is samenwerken belangrijk. Je werkt nooit helemaal alleen, maar altijd met andere mensen.”

Welk beroep wilde jij toen je klein was gaan uitoefenen?
“Op de basisschool wilde ik altijd prinses worden. Later werd mij duidelijk dat dit niet heel realistisch was en toen heb ik op de middelbare school besloten jurist te gaan worden.”

Als je een carrièreswitch zou maken, wat zou je nu dan gaan doen?
“Dan zou ik alsnog graag prinses willen worden.”

Wie is/was jouw voorbeeld?
“Mijn voorbeeld is mijn vader. Hij heeft een hele hoge functie gehad bij een bedrijf, maar hier werd hij niet gelukkig van. Dingen met zijn handen doen maakt hem het gelukkigst en daarom heeft hij op latere leeftijd besloten om monteur te worden. Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien als in de laatste jaren.”

Waarvan word je chagrijnig?
“Ik word altijd heel chagrijnig als ik honger heb.”

Hoe ziet een perfecte dag er uit voor jou?
“Een perfecte dag voor mij is een dag vol zon en motorrijden.”

Waar ben je het meest dankbaar voor in je leven?
“Ik ben het meest dankbaar voor mijn gezondheid. Het is niet vanzelfsprekend dat je elke dag pijnloos op kunt staan en kan doen waar je zin in hebt.”

Wat zou jij het liefst tegen je jongere zelf zeggen?
“Maak je niet zo druk om die studieschuld, alles komt goed.”

Waar sta je over tien jaar?
“Over tien jaar heb ik hopelijk een vrijstaand huis in een natuurrijke omgeving met twee honden.”

Wat is jouw tip aan Vanberkel Professionals?
“Ga zo door!”

Lijfspreuk?
“Of we vinden een weg, of we maken er één!”

Wil jij, net als Anouk, werken als Interim Professional bij Vanberkel Professionals? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters Désirée van der Kruk, Ilse Stokman, Corina Minguel, Anke Eikelenboom en/of Hayley de Zwart. Mailen naar recruitment@vbprofs.nl of je cv insturen via www.werkenbijvbprofs.nl kan ook!

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via