3 juli 2023

Uitreiking waardecheque aan Stichting Nederlandse Voedselbanken

Dinsdag 27 juni 2023 vond de overdracht plaats van een waardecheque ter waarde van €5000,- van Vanberkel Professionals aan de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Op de bijbehorende foto zien we Manager Marketing en Communicatie Marysol van 't Hoog van Vanberkel Professionals (rechts op de foto) die de cheque overhandigt aan Jolijda Berkhout, Coördinator/lid Team Fondsenwerving van Vereniging van Nederlandse Voedselbanken (links op de foto).

De overhandiging kon niet plaatsvinden tijdens het jubileumcongres Perspectief in Public Finance op 8 juni j.l., maar  afgelopen dinsdag werd dit alsnog persoonlijk gerealiseerd. "We zijn verheugd om deze waardecheque te kunnen overhandigen aan Vereniging van Nederlandse Voedselbanken," verklaarde Marysol van 't Hoog. "Het is een fantastisch doel, en we zijn dankbaar voor de steun van onze eventbezoekers, die deze waardecheque mede mogelijk hebben gemaakt.”

De Stichting Nederlandse Voedselbanken is een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van armoede en voedselverspilling in Nederland. Met ruim 170 voedselbanken door het hele land voorzien ze mensen in nood van voedselpakketten.

Jolijda Berkhout, Coördinator/lid Team Fondsenwerving van Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, reageerde enthousiast: "Dankzij de donatie van Vanberkel Professionals kunnen we onze missie voortzetten en meer mensen helpen die het hard nodig hebben. Hun donatie zal worden ingezet om voedselhulp te bieden aan degenen die het nodig hebben. We zijn blij dat de medewerkers van Vanberkel Professionals op verscheidene manieren ingezet worden om dit doel te dienen. Namens de voedselbanken willen we Vanberkel Professionals hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en prachtige bijdrage."

Het moment van overhandiging markeert een mijlpaal voor beide organisaties en is een inspirerend voorbeeld van samenwerking en betrokkenheid. Vanberkel Professionals blijft zich inzetten voor positieve verandering en hoopt anderen te inspireren om ook een steentje bij te dragen aan de samenleving.

#MaatschappelijkBetrokken #Voedselbanken #Donatie #SamenSterk

 

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Schrijf u nu in
Deel via