Over Ons

Vanberkel Professionals startte in 2007 vanuit de ambitie om met financiële dienstverlening de publieke sector een bewezen oplossing op maat te bieden.

Elke organisatie en elk individu is uniek, heeft een eigen DNA en dat geldt ook voor de problemen. Dit vormt de unieke cultuur van het vertrekpunt van onze dienstverlening. Onze professionals werken dan ook samen met uw medewerkers aan de beste oplossing. Financieel en juridisch specialist in onze vijf focusgebieden Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Wonen, Zorg en Onderwijs. Vanuit onze pijlers vertrouwen, betrouwbaarheid en open communicatie. Daar ligt onze toegevoegde waarde. 

Interim opdrachten, adviezen, workshops en trainingen. Onze professionals functioneren in de rol van adviseur, interim-manager, financieel specialist, jurist en accountant. Het zijn de experts op financieel, juridisch en bedrijfskundig gebied in de publieke sector. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. We houden elkaar scherp tijdens opdrachten en met de laatste kennis. De synergie die hieruit ons 'state of the art' maakt en we creëren zo voor elk vraagstuk een oplossing op maat. Een flexibel team dat vanuit één cultuur samenwerkt met mensen in de publieke sector aan de professionalisering van het openbare bestuur. Daadkrachtig en betrouwbaar.  

Visie
Een ideale toekomstige maatschappij is volgens Vanberkel Professionals één die alleen functioneert met een transparante, flexibele en betrouwbare overheid en organisaties. Dat betekent dat de processen en regelgeving altijd in dienst moeten staan ​​in het belang van de burger en de afnemer. En dat moet meetbaar zijn, zodat het in dienst van de openheid controleerbaar is en iedereen op zijn verantwoordelijkheid kan worden gesproken. Door vertrouwd te handelen, zowel als individu als organisatie, creëren we een moderne samenleving die betrouwbaar, integer, duurzaam en verantwoordelijk is. 

Missie
Burgers en afnemers staan steeds kritischer tegenover de overheid en organisaties. Daarnaast worden regelgeving en interne processen binnen bedrijven, non-profitorganisaties, stichtingen en overheid op alle niveaus steeds internationaler, ingewikkelder en omvangrijker. Dat vraagt ​​vertrouwen, betrouwbaarheid, transparantie en integriteit. Vanberkel Professionals is een flexibele organisatie van experts die de overheid en organisaties helpen dit te realiseren, door middel van innovatieve processen, objectieve controles en open communicatie. Dit doen we met efficiëntie, daadkracht, betrokkenheid en integriteit naar onze opdrachtgevers en hun afnemers.

Cultuur
Vanberkel Professionals heeft een positieve, informele en creatieve organisatiecultuur. Dat is voor ons een absolute voorwaarde voor continue ontwikkeling van onze kennis en expertise. Wij werken als individu proactief samen aan innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers en dan is samenwerking, opleiding en betrokkenheid met elkaar en de opdrachtgever cruciaal. Onze interne rol verschilt per vraagstuk; expertise is leidend voor de hiërarchie, waarbij iedereen op elkaar vertrouwt en rekent. Flexibel en integer ontwikkelen wij onszelf, ons bedrijf en de medewerkers en processen bij de opdrachtgever tot betrouwbare professionals.

Deel via