Professionals aan het woord

Brittany Remak

Vanberkel Professionals staat voor ambitieuze en intelligente financiële professionals die affiniteit hebben met de publieke sector. Binnen deze organisatie sta jij als individu centraal en wordt de benodigde ondersteuning geboden om je ambities waar te maken. Daarnaast is het hebben van plezier tevens een van de kernwaarden die wordt uitgedragen door de organisatie, door afwisselende en uitdagende opdrachten bij diverse publieke instellingen voor te leggen aan de professionals. De sympathieke en leuke collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en zorgen hierdoor voor een saamhorigheidsgevoel. Vanberkel Professionals onderscheidt zich door niet alleen goed presterende professionals aan te bieden bij opdrachtgevers, maar professionals die tevens in staat zijn een relatie op te bouwen met deze opdrachtgevers en oprecht betrokken zijn bij deze organisaties.
Vanberkel Professionals is een werkgever die vanaf dag 1 zorgt dat professionals zich welkom voelen binnen het team. Voor mij is dit dan ook de organisatie waar ik met plezier voor werk en de organisatie waar ik mij kan ontwikkelen tot een betere versie van mezelf!

Marcel Winkelman

'Wederkerigheid, menselijke maat en vertrouwen zijn de ingrediënten van de zakelijke dienstverlener waar ik deel van wil uitmaken.
Vanberkel Professionals kiest, uitgaande van haar kernwaarden en focus op deelmarkten, nadrukkelijk voor het aangaan van lange termijn verbinding met opdrachtgevers, eigen personeelsleden en zelfstandige professionals uit het relatienetwerk. Uitgangspunt is steeds een no-nonsense benadering en simpelweg “weten waar het over gaat”.
Opdrachtgevers kunnen rekenen op oprechte aandacht, snelle responsietijden, uitstekende kandidaten en adviezen en daarnaast steeds een passende prijs voor de dienstverlening. Via maandelijkse gezamenlijke activiteiten wordt gewerkt aan de onderlinge binding tussen de collega’s. Dit gecombineerd met gerichte persoonlijke aandacht voor het welbevinden en de ontwikkeling van de collega’s, leidt tot een laag verloop en een uniek “wij”-gevoel binnen Vanberkel Professionals!'

 

Delen