Professionals
aan het woord

Joeri Zwarts

ongedefinieerd

"Als jurist ben je gewend om nieuwe kennis snel eigen te maken. Je weet waar te zoeken en welke vragen je moet stellen om genoeg expertise te vergaren om het recht te kunnen toepassen. Mede door deze vaardigheden kan iedere jurist op tal van terreinen zijn of haar werkzaamheden bovengemiddeld goed uitvoeren. Maar het juridisch terrein is breed. Het is daarom niet altijd even makkelijk om uit te vinden van welke niche in de juridische wereld jouw hart sneller gaat kloppen. Doordat bij Vanberkel Professionals ontwikkeling van de werknemer centraal staat, bepaal jij - en in je eigen tempo - je carrièrepad."

Jane Hofman

ongedefinieerd

“Als leidinggevende vind ik het belangrijk om te werken vanuit vertrouwen, mensen te inspireren en transparant te zijn. Om een echte verbinding te maken, zal je ook jezelf moeten laten zien en elkaar moeten uitdagen om de beste versie van jezelf te zijn.  Veel voldoening haal ik uit het realiseren van de meest efficiënte en effectieve werkwijze, al dan niet door te innovatie en verandering, waarbij het behalen van organisatiedoelen centraal staat. Bij Vanberkel Professionals wordt er naast persoonlijke ontwikkeling ook veel aandacht besteed aan plezier maken. Zo worden er veel leuke activiteiten georganiseerd waardoor jij jouw collega's kunt spreken onder het genot van een hapje en drankje. Dit is voor mij de perfecte combinatie.” 

Sander Huele

ongedefinieerd

“Als ambitieuze professional met een druk gezinsleven is de balans tussen werk en privé essentieel. Vanberkel Professionals heeft oprecht oog voor deze balans. Vanberkel Professionals staat voor ‘Samenwerken aan ambities’. Dit wordt over de volle breedte waargemaakt. Zowel voor de ambities voor onze opdrachtgevers als die van ons als medewerkers. En als werkende vader heb ik ook ambities! Onlangs heb ik aangegeven op korte termijn te willen starten met mijn MBA. Mijn voorstel is warm ontvangen en ik ervaar dan ook full support. Vanberkel Professionals acteert vaak proactief en denkt mee in mogelijkheden. In mijn geval ook nog eens gecombineerd met een ontwikkelbehoefte. Hoe mooi is dat?”

Nicole Kemmink

ongedefinieerd

“Vanberkel Professionals motiveert haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen op allerlei terreinen door bijvoorbeeld het volgen van een studie, seminar of workshop op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap of kennis. Daarnaast worden er ook kennissessies gegeven door en voor collega’s. Heel fijn om met elkaar te kunnen sparren en te vernemen hoe anderen tegen bepaalde zaken aankijken. Zo houden we elkaar scherp en halen we het beste uit onszelf. Bij Vanberkel Professionals is het mogelijk om, in overleg met de opdrachtgever, mijn werktijden zelf in te delen. Dat betekent dat soms ook ’s avonds de laptop opengeklapt wordt, maar dan heb ik overdag mijn kinderen wel alle aandacht kunnen geven. Door deze flexibiliteit kan ik het beste halen uit twee werelden; werk én moederschap!”

Marcel Winkelman

ongedefinieerd

"Wederkerigheid, menselijke maat en vertrouwen zijn de ingrediënten van de zakelijke dienstverlener waar ik deel van wil uitmaken. Vanberkel Professionals kiest, uitgaande van haar kernwaarden en focus op deelmarkten, nadrukkelijk voor het aangaan van lange termijn verbinding met opdrachtgevers, eigen personeelsleden en zelfstandige professionals uit het relatienetwerk. Uitgangspunt is steeds een no-nonsense benadering en simpelweg “weten waar het over gaat”. Opdrachtgevers kunnen rekenen op oprechte aandacht, snelle responsietijden, uitstekende kandidaten en adviezen en daarnaast steeds een passende prijs voor de dienstverlening. Via maandelijkse gezamenlijke activiteiten wordt gewerkt aan de onderlinge binding tussen de collega’s. Dit gecombineerd met gerichte persoonlijke aandacht voor het welbevinden en de ontwikkeling van de collega’s, leidt tot een laag verloop en een uniek “wij”-gevoel binnen Vanberkel Professionals!"

Brittany Remak

ongedefinieerd

"Vanberkel Professionals staat voor ambitieuze en intelligente financiële professionals die affiniteit hebben met de publieke sector. Binnen deze organisatie sta jij als individu centraal en wordt de benodigde ondersteuning geboden om je ambities waar te maken. Daarnaast is het hebben van plezier tevens een van de kernwaarden die wordt uitgedragen door de organisatie, door afwisselende en uitdagende opdrachten bij diverse publieke instellingen voor te leggen aan de professionals. De sympathieke en leuke collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en zorgen hierdoor voor een saamhorigheidsgevoel. Vanberkel Professionals onderscheidt zich door niet alleen goed presterende professionals aan te bieden bij opdrachtgevers, maar professionals die tevens in staat zijn een relatie op te bouwen met deze opdrachtgevers en oprecht betrokken zijn bij deze organisaties. Vanberkel Professionals is een werkgever die vanaf dag 1 zorgt dat professionals zich welkom voelen binnen het team. Voor mij is dit dan ook de organisatie waar ik met plezier voor werk en de organisatie waar ik mij kan ontwikkelen tot een betere versie van mezelf!"

Deel via