Traineeship

Word een Vanberkel Young Professional

Ben jij bijna klaar met je studie of ben je al afgestudeerd en wil jij met je carrière aan de slag? Wij bieden jou de mogelijkheid om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot een financieel topadviseur. Vanberkel Professionals gaat in mei en september 2023 van start met het financieel traineeship voor young professionals. 

Traineeship
Na het afronden van een studie is het vinden van een uitdagende en passende baan best een challenge. Je wilt vaktechnisch en inhoudelijk ontwikkelen op een plek waar jij je goed voelt, maar ook werken aan je persoonlijke groei. Bij Vanberkel Professionals kan dit! Ben jij bijna klaar met je studie of ben je al afgestudeerd en wil jij een vliegende start maken aan je carrière? Wij bieden jou de mogelijkheid om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot een financieel topadviseur. Bij ons staat de mens centraal en gaan wij uit van ieders talenten. Met vijftien mede-trainees kom je eens per twee weken op kantoor in Zoetermeer om ervaringen te delen, maar ook om van én met elkaar te leren. Het programma is intensief en interactief. 
Daarnaast ga je als financial aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in de brede publieke sector. Op deze wijze breng jij je kennis en vaardigheden direct in de praktijk en maak je impact bij maatschappelijke vraagstukken. Tijdens de opdracht vindt coaching-on-the-job plaats, zodat ook jij je in je opdracht kunt doorontwikkelen. Op een informele manier ondernemen we verschillende activiteiten om zo de onderlinge verbinding te vergroten.

Jij ontvangt:

  • Een mooie startsalaris van € 3.074,- bruto per maand op fulltime basis;
  • Ieder half jaar een salarisgroei van € 200,- bij goed functioneren;
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • Een onbeperkt opleidingsbudget;
  • Na het afronden van je traineeship heb jij de mogelijkheid om een ​​CPC, RA of RC opleiding te doen;
  • Keuze tussen lease/huurauto inclusief NS Businesscard of bruto-cash optie;
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
  • Via Vanberkel Vitaal krijg je €15,00 per maand korting op je sportabonnement bij 3600 locaties;
  • Een mooie reis naar het buitenland na het succesvol doorlopen van je traineeship.

Heb je minimaal HBO-niveau en bij voorkeur in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere financiële gerelateerde opleiding? Schroom dan niet om contact op te nemen met Teamlead traineeship Carolien Volten via onderstaande contactinfo of mail naar youngprofessionals@vbprofs.nl. Solliciteren via https://werkenbijvbprofs.nl kan ook!

Vergeet ons niet te volgen op 
Instagram en LinkedIn!

Deel via

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Carolien Volten

Teamlead Traineeship