Werken bij

Voel jij je thuis in een bedrijf waar zelfstandigheid en teamspirit samengaan? Waar vertrouwen, betrouwbaarheid en openheid tot het DNA behoort, of het nu om de opdrachtgever gaat of de samenwerking met je collega’s. Zoek je een betrokken werkgever die persoonlijke aandacht combineert met vakinhoudelijke en beroepsmatige ontwikkeling? En heeft de brede publieke sector en de Rijksoverheid een speciale plaats bij jou? Dan pas je uitstekend in ons team.

Wij zijn op zoek naar gedreven en deskundige financiële professionals, adviseurs en managers die opdrachten uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Die willen presteren en hun expertise willen inzetten voor het oplossen van specifieke vraagstukken. Die verbeteringen realiseren en zo bijdragen aan de continuïteit en het verandervermogen van onze opdrachtgevers. Als je ook nog flexibel bent ingesteld, leergierig en als zelfstarter een opdracht kan verwerven en uitvoeren; dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij vragen

HBO/WO studie (richting Bedrijfseconomie, Accountancy, Controlling, Bestuurskunde), afgerond of nog studerend.
Minimaal 3 jaar werkervaring in de brede publieke sector.
Uitstekende contactuele- en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen. Goede begeleiding door leidinggevende vanuit het Management Team.
Je maakt deel uit van een hecht team van collega’s binnen Vanberkel Professionals waar persoonlijke betrokkenheid en ontwikkeling voorop staan. Zowel tijdens als na het werk.

Onze opdrachtgevers zijn vooral organisaties binnen de Rijksoverheid, Lokaal bestuur, woningcorporaties, zorg en onderwijs.

Solliciteren

Voel je je aangesproken en wil je meer weten? Vanberkel Professionals gaat dan graag het gesprek met je aan.

Neem contact op met Désirée van der Kruk of Ilse Stokman, Corporate recruiters bij Vanberkel Professionals, te bereiken via d.vanderkruk@vbprofs.nl | +316 22 91 15 09 / i.stokman@vbprofs.nl | +316 29 48 22 24 of  recruitment@vbprofs.nl of stuur je cv in via www.werkenbijvbprofs.nl

Lees meer op werkenbijvbprofs.nl

Delen