Werken bij

Voel jij je thuis in een bedrijf waar zelfstandigheid en teamspirit samengaan? Waar vertrouwen, betrouwbaarheid en openheid tot het DNA behoort of het nu om de opdrachtgever gaat of de samenwerking met je collega’s?

Zoek je een betrokken werkgever die persoonlijke aandacht combineert met vakinhoudelijke en beroepsmatige ontwikkeling? En heeft de publieke sector een speciale plaats bij jou? Dan pas je uitstekend in ons team. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en deskundige professionals, adviseurs, managers en trainees op het gebied van  Finance en Legal.

Wij groeien, groei jij met ons mee? 
Vanberkel Professionals is dé financieel en juridisch expert in interim- en adviesopdrachten binnen de brede publieke sector. Om ons kernteam van ruim 170 professionals te ondersteunen en aan onze klantvragen te voldoen zoeken wij adviseurs, auditors, controllers, juristen en managers met kennis op het gebied van Finance of Legal. Wij komen graag in contact met bevlogen deskundigen en professionals met ervaring in Bestuursrecht, (IT)-Audit, Bedrijfsvoering, Control, Data, Financieel Advies en/of Subsidies die bruikbaar zijn binnen Lokaal bestuur, Rijksoverheid en/of Woningcorporaties.

Zoek je een betrokken werkgever die persoonlijke aandacht besteedt aan vakinhoudelijke en beroepsmatige ontwikkeling en waar je aan verschillende opdrachten kunt werken? Dan pas jij goed in ons team!

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vast contract na het doorlopen van je proeftijd, een auto- en bonusregeling en ruime ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen met een onbeperkt opleidingsbudget.

Laten we samenwerken aan ambities!


'Werken bij Vanberkel is een feestje!'

Solliciteren
Voel je je aangesproken en wil je meer weten?
Vanberkel Professionals gaat graag het gesprek met je aan.

Neem contact op met onze Corporate Recruiters via recruitment@vbprofs.nl  of stuur je cv in via  www.werkenbijvbprofs.nl

Lees meer op werkenbijvbprofs.nl

Deel via

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze recruiters:

Désirée van der Kruk

Corporate Recruiter

Ilse Stokman

Corporate Recruiter

Corina Minguel

Corporate Recruiter

Anke Eikelenboom

Corporate Recruiter

Hayley de Zwart

Corporate Recruiter